kosmiske Kurt og meditative Maren

For nylig blev jeg friend requested, som det hedder af en mand på fb, der samlede på venskaber relationer etc. og som den nysgerrige person jeg er , lød det da meget hyggeligt.

Og så meldte han mig ind i en gruppe der var noget fællesskab uden fordomme.

Det i sig selv er sjovt, at melde lige præcis mig ind i fordomsfrie fællesskaber, jeg har ufattelig mange fordomme om mennesker der samles om fordomsfrie fællesskaber.

Nå men i gruppen var en eks til min eks og det blev liiiiige lidt tæt, så jeg hoppede ud.

Ham der min nye ven, sagde flere gange offentligt og i private beskeder, at jeg var en fed type og vi måtte ses en dag.

Altså fed på den fede måde. Den reelle fedme lever sit helt eget liv og er en anden historie, der er ved at bliver fortalt.

Nu er jeg jo sådan en der tror på, at sige tingene ligeud!!!!! Så jeg tror på, når folk siger vi skal være venner, og jeg tænker at hvis de vil noget andet så siger de det.

Men ham her mr. Tolerant unfriende mig hurtigt, fordi der ikke skete noget- hvad det noget var, har jeg stadig ikke helt fundet ud af, men heller ikke gjort meget for at undersøge, vil jeg lige sige, for jeg har aldrig aldrig haft intentioner om … ja hvad egentlig?

Men jeg har flere gange fået fortalt at jeg er naiv, mænd vil, ifølge nogle mandevenner,  kun knalde.

Og  der må jeg sige Nej,  det er ikke min erfaring og jeg trives forsat umådelig godt i maskulint selskab og elsker både nye og gamle relationer af modsat køn.

Og ja jeg er en  EMOTIONAL SLUT jeg forelsker mig i relationer og mennesker og vil hellere være venner end kærester, med langt langt laaaaaaaangt de fleste fede typer, jeg støder ind i på min vej.

Men for fanden i helved hvor er jeg træt af kosmiske typer og forundret over hvorfor tilnærmelses forsøg skal pakkes ind i ligegyldigt pladder om spiritualitet, nøgenhed tantra og what The flying fuck not.

Sidste nye skud på stammen er invitation til

MEDITATIONSONANI. Læs lige ordet igen!

Jeg har intet imod meditation det er godt og effektivt, mod et stresset sind.

Jeg går ind for onani som sovepille, afslapning nydelse og frigørelse af endorfiner.

Men at sidde i en gruppe og meditere imens man filer i fileten eller hiver sig i banditten, der knækker filmen for mig, Why for pokker da?

Og så har nogen af mine bekendte været på noget nøgen festival -ikke en nudist camping med bar røv og træsko, men noget med ulvehyl, og workshops. Og intro til det tantriske univers.

PRÅVLIÅHØR jeg elsker da kærlighed, sex, nærvær  og alt det der.

Og jeg elsker venner, arbejde familie og jeg kan simpelthen ikke se hvordan faen det skulle gå op i en højere enhed, med at ligge og sanse i 48 timer.

Sorry, jeg ville få akut migræne af at ligge der helt parat en halv sommerferie, uforløst indtil næste session. – og så i grupppe!!!!!!!!!!!!

Men jeg anerkender og misunder, et sted, også alle dem der kan sanse med hver en fiber i kroppen,

Problemet er så bare, at de her typer, der er så følsomme og dybe og sanselige, at de skal fortælle om det til alle og enhver, de er nogle Fååååårking intolerante røvhuller overfor dem der ikke har lært det endnu.

De opfører sig som var de guruer i sekteriske fællesskaber og at vi andre ikke har opnået det højeste trin. Eller som rockerbander, hvor du kan få emotionelle tæsk i form af udelukkelse, hvis du ikke er med.

Os andre – ja altså os der godt ved at det der med at ligge og glo og røre i timevis, er noget der varer omkring 3 måneder / så skal man til at få kigget på hinanden og talt om, om man skal blive ved at ses, og forlige sig med at onsdagssex, Netflix og tissen for åben dør ,bliver en del af hverdagen. og man ved godt at de kilo man tabte fordi man glemte at spise, om 6 mdr. har sat sig som parforholdsrøv, og kedsomheds kinder. – Men man elsker hinanden, man sætter pris på at have en at tisse for åben dør med og man orker ligesom heller ikke endnu en tur i “kommer du tit her” karusellen.

Af lige netop disse årsager – er det min fuldstændig vilde fordom at meditationsonanister og fullblown tantrikere har et brusende kølvand af ekser bag sig.

Så hvor kedelig er jeg lige, når jeg siger, at det eneste min mand skal er at få mig til at grine og komme. Resten ordner jeg selv, mig bare mig.

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*