Bye Bye baby, babyblue, bye baby, baby bye bye

Hvad skete der så med mig og tinder ???? og de andre venner fra  challenge og alt muligt?  Den ene har sgu muligvis fundet en fast tilførsel af kærlighed og nærvær juhuuuu- det var bare fra verden og ikke i cyber.

Jamen jeg gav op,  slog op og standsede betalingen – det var simpelthen for stressende og nedslående. Fandt mig selv sidde, i selskaber hvor vi swipede til højre og mest venstre, i stedet for at gå ud i livet.

Dog er der lige en kategori der mangler, en kort beskrivelse.

De unge, altså markant yngre, der skriver. Kærlige, søde, sjove unge drenge, der helt klart melder ud at de er vild med modne damer.

Se lige Jennie from the block – FFF – Fifthy Fuck.. Fabulous

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Og tak for alle jer, nu taler jeg på vegne af en del voksne kvinder, i BOOSTER vores selvtillid, selvom vi nødvendigvis ikke hopper med på jeres våde drømme – men I er skønne.

 

Og lige en lille liste over fordele:

 • De har markant bedre musiksmag og er ikke hængt fast ved Jimmi Hendrix
 • Hvis de har børn, passer de dem selv
 • Hvis de ikke skal have nogen, så behøver man ikke indgå i den snak
 • De er ikke bange for grøntsager
 • De behersker kunsten at høre hvad andre mennesker mener.
 • De kan stadig godt huske hvad deres speciale handlede om, uden de tror de er Gud
 • De har endnu ikke overvejet en terapeut uddannelse 
 • De kan grine hele natten  og hvis de er dansetyper – danser de godt
 • De kommer med komplimenter
 • De går i lækkert tøj.
 • De kan lære dig at spille PlayStation
 • De spørg ikke om de må møde børnene. .

Der kan lige være lidt kropslig mindreværd, når man skal være nøgen første gang, men det er lidt ligesom at vinterbade, det er bare de første sekunder, så er det fedt.

Og lidt det samme hvis I skal møde venner eller familie, der er det nok godt at have øvet nogle fraser. men hva faen tjek lige Madame Macron….

En anden umiddelbar fordel er, at mænd dør før kvinder, så i kan blive gamle sammen.

For de unge mænds, vedkommende sagde en: modne kvinder taler ikke om skønhed og slankekure konstant, de bærer bare stille og roligt deres alder og krop med værdighed. (du skulle bare vide youngster det hedder at slå sig til tåls)

Men det fede ved de unge, er at de ikke lever livet på tinder, de er lige ude i verden og man kan bare gå ud og sige hej og det endnu mere fede, er at man sagtens kan have det rigtig sjovt sammen uden det behøver at føre til noget som helst andet end en sjov aften i byen.

Og så lige en allersidste…

Nørder og genetisk mindre heldige mænd. Hør lige her I skal have en kæmpe krammer – for I er så meget sjovere og federe at tilbringe tid med ,end en der er blevet overfodret med genetisk smuk overflod.

Det nemmeste i verden er at score en der selv synes han er for lækker – det sværeste er at slippe af med ham, for det er med dem, lidt ligesom da man fik et par Harley davidson gamacher i 80érne. et statussymbol, der ikke gør noget godt for dig. Og mr. Wonderboy, har aldrig skulle gøre sig umage med noget som helst og derfor kender han ikke grundreglen for hvad mænd og kvinder egentlig skal, når vi er ude over videreførsel af arv og fællesøkonomi. (det sidste er særlig vigtigt, hvis han er lige ved at udkomme med en digt samling, er en misforstået musiker eller forfatter med skriveblokade):

GRUNDREGEL FOR FF – det vil sige alt over to dage.

 1. elske
 2. gøre hinanden klogere
 3. få hinanden til at grine

Faktorernes orden er ligegyldig men alle ingredienser er vigtige.

kys lige lidt mere IRL

 

 

 

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*