Tinder for real første version

Love me …tinder

Hvad sker der mon ude i den helt virkelige virtuelle dating verden-

Det er ingen hemmelighed at jeg på nogle fronter af livet har fået adskillige tæsk det sidste halvandet år, og det er som det er, jeg står stadig på mine lange stænger.

Midt i kaos, dødsfald, travlhed og voldsomme begivenheder – var vi nogen der blev nødt til at holde fast i livet og mærke at det er der ude endnu – derfor fik nogle af de bedste en challenge og naturligvis med mig selv som frontløber. Og der er ikke en maraton, ironman – Kilimanjaro og what not, nej nej det er alt for banalt, og mest noget der foregår i FF (fast forhold)  

NIX 5 dates om måneden i resten af året – og der behøver ikke at være kropskontakt, bare dates med mennesker af modsat køn, der ikke kender en og ikke har en defineret allerede.

Tinder er vist nok the shit, og her gik det så løs med en profil, betalende og hele, for så kan man spole tilbage og man kan også se hvem der godt kan lide en hvis man ikke selv har været PÅ.

Det er rundt regnet lige så kedeligt at sidde og tjekke profiler på tinder, som det er at spille krig med en femårig, hvor man ikke helt har fået lært dem at spille casino endnu.

OG NU KOMMER der over de næste par dage en meget lang og til tider nedslående og morsom  historie fra det virkelige liv – derfor kommer den som føljeton.

Man kan groft sagt dele folk ind i kategorier og nogle af dem har delmængder med hinanden.

Og vi starter med:

  1. dem der søger den absolutte sidste kæreste og vil giftes og have ny familie der til forveksling ligner alle de 8-17 stykker de kom fra. I deres kølvand, er der sjovt nok en klump af ”tossede ekser” og børn der er kede af det og ikke har et behov for at møde daddys nye frille. Direkte adspurgt, om han måske kan være udslagsgivende for, at hans ekser er tossede, får man et blik, som om man er et rumvæsen. Disse har sjovt nok også en rigtig dårlig økonomi, fordi alle ekskonerne jo hiver penge ud af dem til alle de børn, de har lavet på dem. Samme type mænd kan heller ikke helt holde tanken ud, om at deres fremtidige kvinde, har et godt og kærligt forhold til den hun har børn med.                                                                                                                           “ Så det skal vi lige tale om hvis det bliver du og jeg Honey” …. Det gør det ikke, kan vi så godt afsløre allerede.

Næste kategori

  1. MAMIL´S “middle age men in Lycra” Her taler vi om mænd der har loadet helt vildt mange billeder op af deres 60.0000 kroners karbon cykel op, mens de selv lader sig selfevige i noget svedigt kropsnært tøj, i vanvittigt grimme farver og en grøn eller gul ting på hovedet. Eller et foto af dem selv udpint og plaget et sted i et maraton, mens de ligner en der lige har brækket sig af udmattelse og mere har brug for en læge og en cola, end en hurtig date. Oftest er disse profiler også ledsaget af både små og store børn, og de sidste er ikke børnebørnene, men hold to eller tre, børn de fik i et forsøg på at opnå bare lidt mere ungdom, mens de løber eller cykler, som gjaldt det selve livet. Deres ekskoner kommer i to former dels hende på deres egen alder, som har slået sig til tåls med at han skred med hende der lignede hende selv, bare tyve år yngre.  Og den yngste ekskone, der er til gengæld rasende over at faren til hendes børn, dybest set blot er en gammel mand, der også skal have tid til børnebørnene fra første hold og hellere vil gå på udstilling med sin mellemste datter der er studerende på akademiet.

De her to grupper er sammenlignelige på at ”mine børn er det vigtigste i verden, jeg holder af naturen, nærvær og dig, et aktivt liv og en hygger på sofaen.

Kunne man et sekund, nogensinde, forestille sig at nogen skrev:

Jeg er pisse træt af alle mine børn og de kvinder jeg har fået dem med, og jeg har ærlig talt lyst til at skide det hele et stykke? Nej vel ……..? Kunne man nogensinde forestille sig en mand gå ind på en bar iført stramtsiddende bukser, hvor han skal vælge om klunkerne skal sidde til højre eller venstre og så tro at han faktisk kan score? Nej vel …                                                                            eller den anden ”jeg har så mange børn og så meget rod i min økonomi, at jeg ikke kan gi den næste bajer nej vel… eller jo det sidste er helt sandsynligt.

LÅVE ME TINDER … stay tuned, der kommer meget mere, om de gifte, om de lystne, om de utålmodige, om de unge (tak for jer), om de kunstneriske, teapeuterne, de frelste etc. etc. etc.

Bare lige for en god ordens skyld – er jeg en gammel sur mandehader?

Gammel? –  Ja den vel ved at være der snart ikke (den der med 50´erne er de nye 30ére – come fucking on)

Sur? Ja da og det kan blive værre.

Mandehader: nej nej nej jeg elsker mænd og foretrækker så vidt muligt maskulint selskab, bortset fra de af mine veninder der er mest mænd.

 

 

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*