Lej en voksenfilm, leg med dig selv og lad mig være i fred

Jeg har muligvis skrevet om det her emne før, men i så fald er det nok omkring 6-7 år siden, da jeg sidst var udenfor fast forhold.
Det der sker når man ikke er i fast forhold, er at umådelig mange mennesker synes de har ret til at forholde sig til ens status på kærestefronten.
• Nå men hvordan går det så med kærligheden?
• Får du noget lækker sex for tiden?
• Hvad med ham der du så en gang?
• Har du overvejet at blive til piger?
• Er du ikke bange for at blive alene?
• Hvad er du til?
Forsæt selv listen, der er umådelig mange udsagn jeg lykkelig har glemt – det centrale er at andre mennesker synes de umotiveret, skal kommentere på min eller andres singlestatus.
Jeg har en gang prøvet at spørge ud i en gift kvindeflok, om den mest nysgerrige og insisterende, tit blev taget på køkkenbordet af sin mand. Hun blev pivfornærmet og sagde at ”det da ikke ragede mig” og nej det gør det virkelig ikke og jeg er virkelig også ligeglad. MEN jeg er ikke ligeglad med at skulle gøres til underholdning i nogens univers, og bidrage med evt. saftige detaljer fra mit sexliv- se dog en pornofilm hvis du vil pirres.
Og nej jeg er virkelig ikke alene – jeg er omgivet af skønne vidunderlige mennesker, der vil mig det godt, der hjælper mig når jeg har brug for det, der lytter til min sorg hvis livet går lidt skævt i perioder, der griner med mig, der drikker mig fuld, der tager mig seriøst, og som formår at lade både mig selv og dem holde integriteten.
Måske kunne jeg da godt spørge en enkelt eller to af dem om vi kan være Friends with benefits, men endnu har det ikke været noget jeg har tænkt over, endsige overvejer. Det bliver kun et emne i mit liv, når nogen påtaler det ”du kunne jo også ….. med ham og ham” Nååååå du mener mine bedste drengevenner, som lidt ville være det samme som at knalde med min lillebror?
Og jeg ved sgu ikke hvad jeg er til – det er vel i og for sig udelukkende et issue mellem mig og den jeg ER til noget med eller hvad?
Mit klare indtryk er faktisk, at det der med ”at være til noget” enten er noget man bliver til med tiden, når man har fundet sig til rette i hinandens selskab eller i fælles kedsomhed. Og ellers er det en decideret fetich, og så er det vel noget man dyrker, sammen med nogen der har det på samme måde. Til almindelig information, så har jeg ikke en fetich eller andet på den front jeg har lyst til at dele med nogen.
Hvad så med en at elske og være noget for?
Jeg elsker umådelig mange mennesker og jeg er elsket af mange og derudover er jeg så beriget, med rigtig mange jeg holder vildt meget af. Og når jeg virkelig skal være noget for en, har jeg en god ven, der elsker nystrøgede skjorter, og jeg elsker at stryge. Måske vil han påstå der er langt i mellem, men jeg elsker ham og vi er noget for hinanden rigtig tit.
Det er som om det nærmest er en sygdom ikke at have en kæreste eller være på udkig. Hvis du lige tager et kritisk kig på dit eget sex- og kærlighedsliv…
Det er lidt det samme her os i ”singleville” vi går ikke rundt med konstant fugtige slimhinder eller bloddunkende svulmelegemer. Vi laver mad, spiser den, læser bøger, ser film, går ud, ordner vindueskarm, stryger skjorter etc.
Hold dog op med at have en holdning til mit kærlighedsliv, hvis ikke du er blevet spurgt. Og nej jeg gider ikke møde din kollega, onkel, fraskilte venindes mand, eller sælgeren nede fra Elgiganten. Og nej du skal ikke hjælpe mig med en tinder profil – du skal passe dit eget sexliv, så passer jeg mit, eller mangel på samme.
Jeg kan lave en alenlang liste over ting jeg synes er langt mere spændende, end at gå op i evigt jagt på udsigten til penetration og jeg nævner lige hurtigt
• Høre om dig og din familie (helst ikke dit sexliv)
• Spise makrelmadder, med mayo, med mennesker under ti år
• Gå til koncerter og høre musik der larmer
• Låne en hund og gå rundt om søerne
• Ligge en hel dag og se en serie- alene alene alene
• Træne når jeg vil- alene
• Se de venner jeg har lyst til
• Lakere negle
• Se på støvfnug i luften
• Tage på Road trip med bedsten

Nå men vil du så aldrig have en kæreste?
Jeg går principielt aldrig af vejen, for udsigten til at få mit hjerte knust. Det er bare ikke noget, nogen behøver have en mening om, med mindre de bliver spurgt.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*