en frygtelig kvinde version to

Nå men altså jeg lovede jo at vende tilbage på den der ”frygtelige kvinde” når jeg havde set den, med tolerant briller på.

Nu har jeg set den og jeg må sige at det er den film der i 2017 overgår i film historien som årets mest ligegyldige film, jeg grinte på udvalgte steder og denne kunne måske have været god, hvis man havde vist om det var alvor eller sjov, men det hele blev lidt gråt. Men jeg kan da lige gennemgå et par scener:

Der er den der med at hun beder om oralsex og han gir det – til en kvinde der har lavet sig lækker, dækket op på gulvet med indflytningshygge, på kom og tag mig måden – jeg forestiller mig hun er ren og lækker, det var det indtryk hun gav og de var glade.

Hans scene: han kommer hjem fra byen, hun er glad og i super dansemode efter skøn veninde aften, han laver lidt en tudescene, hun siger hun ikke orker få sit humør ødelagt – hun går i seng, falder i søvn han kommer ind i en forvasket grå t- shirt, vækker hende og siger sut min pik. En pik, der formodentlig har været ind og ud af buksen på et herre toilet flere gange den nat, i betragtning af mængden af øl- og de fleste mænd jeg kender drypper den kun af – de bruger ikke papir eller vand hver gang…………

Her er det så jeg som repræsentant fra ældresagen vil indskyde, at en god leveregel er altid at have så rene kønsorganer og fingre at andre har lyst til at putte dem i munden………altid

Og så en rigtig gammel parforholdstraver – kål eller kød……….. UH UH UH hvor er den hørt mange gange og til det vil jeg blot sige – hvis du rigtig gerne vil have der bliver lavet kød i dit køkken, i dit liv, så tag stafetten og  LØB  med den, lige ned i Irma og køb ind, kom hjem lav mad og gør din elskede glad, hold nu for helved kæft med brok over nogen laver mad til dig eller gør det selv.

Ja og så er var der… nej faktisk var der ikke mere. Udenfor mødte jeg en gruppe skønne vidunderlige unge kvinder, som jeg holder umådelig meget af – og de synes den var sjov og måske er jeg bare gammel, men heldigvis ikke sur, for den ramte ikke på noget tidspunkt en tone hvor jeg kunne blive ophidset.

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*