NU kommer I tilbage fra ferie og SÅ lukker I det der skydetelt på Nørrebro

 

Så kommer i tilbage fra ferie og får ryddet op Søren paphat og i andre

 

Det er nok nu – nu kan i godt komme tilbage fra ferie derhenne i folketinget og se at få hastebehandlet noget lovgivning – den der racisme lov, hvor vi kan sætte fattige i fængsel, gik det ok stærkt med så nu har jeg lige et par forslag til noget hurtigt:

  1. hvis du kan ikke kan stave til bandekriminalitet og er under 18 år – så bliver du med øjeblikkelig virkning – sat ind i en bil og bliver kørt til nærmeste udkant – hvor der står en flok lærertyper, der hellere ville have været politibetjente og så starter vi forfra – indtil du kommer i zen med mantraet ”bandeexit” – benhård skole fra morgen til aften og der skal ikke være så meget som en eneste blødsøden pædagog, der synes det er synd du har haft en dårlig barndom – den tager vi bagefter – nu rykker vi om på rækkefølgen.
  2. Hvis du allerede er medlem af ”IQ34 – Hellere Arbejdsløs en loyalitet til fællesskabet” eller en eller anden klub for skydegale halvblinde drengerøve der ikke kan ramme- så starter vi på en nedlagt kaserne – hvor du lærer at ramme det rigtige mål, og så tager vi ellers 6 mdrs. Stroppetur, hvor du skal leve af feltrationer, sove i dit våde tøj og nøjes med tre timers hvile i døgnet. Du skal blive så udmattet at det eneste du drømmer om, er at blive ansat i nyttejob, hvor du rydder op efter alle dem der bor og lever i byerne og som er godt og grundigt træt af jeres pis.

 

 

I mellemtiden – arbejder politikerne for at politiet kommer til at lave noget fornuftigt – vi skal ikke have vores politi til at bevogte grænser eller stemple pas – de skal ikke sejle rund i en drengerøvs gummibåd og glo på damer i Kbh.s havn. De skal ud på deres små fede fødder og så skal de ud og følge lige i røven på ALLE der har mistænkelig bandeadfærd. ALLE og hvis der ryger en uskyldig ind på den konto i et par dage, så siger vi undskyld, og får nogen i nyttejob, til at istandsætte hans lejlighed, mens han får en tur til Costa del sol.

Hør lige her – jeg var ung nede i 80, erne og der var der også nogle rockere der skød hinanden – men de kunne sgu da ramme de rigtige– og alle os andre kunne være nogenlunde sikre selvom vi var omringet af kolorte eller engle – de gjorde jo ikke ”os” noget. Jeg er i bund og grund IS hamrende ligeglad med om i udrydder hinanden – skyd for helved alt hvad i kan – men lige nu er det gået for vidt, i tror jo i er på bakken og skyder med løs krudt for at vinde en bamse.

 

Søren Pape – du har et korps der har udtalt at de ikke kan beskytte unge mænd mellem 17 og 25 på gaderne på Nørrebro, mens du har sat store politimænd til at sørge for vi ikke får nye mørke mennesker ind i vore land.

Nu stopper det og jeres ferie stopper nu – kom så i gang dovne hunde, og lad os få fred i kbh igen.

 

PS hvis alt dette går galt – vil jeg foreslå kommunale skydekurser på linje med rygestop og sund livsstil – så kan vi da i hvert fald sætte vores lid til, at uskyldige ikke bliver ramt.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*