En slags Brev til JBO og lidt til IS

Det her er et slags brev til Joachim B – Olsen det skulle have været et dobbelt brev til ham og Inger Støjberg men Carsten Jensen kom mig i forkøbet mht. til Inger. Se selv https://www.information.dk/moti/2017/03/carsten-jensen-hvordan-laerte-elske-inger-stoejberg

Men Joachim du er nok vant til at folk bare skælder dig ud og kalder dig skældsord, så jeg vil prøve en anden model.

Jeg er en halvgammel dame, jeg er snart 50 og jeg kan kigge tilbage på et liv på godt og ondt – heldigvis mest godt. Jeg har en god uddannelse og selvom det kan være hårdt at være sygeplejerske ind i mellem, så er det langt fra så hårdt, at jeg tænker jeg skal gå på tidlig pension, jeg vil nemlig gerne bidrage til mit samfund, det tænker jeg de fleste vil og gør i det omfang i de kan. Det er feks fysisk langt hårdere at være SOSU end sygeplejerske.

Jeg er gift med en håndværker – ham og hans kolleger har ligeledes et ret hårdt fysisk job, og nogle af dem spiser dagligt medicin for at holde smerterne på afstand – de er slidt, men de går på arbejde, og betaler til det velfærd, der kunne sikre dem en ordentlig pension, i tide.

Jeg tjener godt – jeg tjener bedre end min håndværker mand, og jeg har heldigvis råd til at betale til en privat pension , det er nok meget godt

Jeg skriver til dig Joachim, fordi jeg har læst en artikel hvor du igen igen, slår på de mennesker, der ligger ned og er slidt – jeg vil ikke linke til artiklen, for du får så rigelig tale tid, og du siger altid det samme.

Jeg er vred på dig Joachim, for nu skal du høre – nonnerne på min skole lærte mig at man ikke må tænke dårlig om andre eller ønske noget ondt for nogen – jeg blev nødt til, at blive flyttet fra mit barndomshjem og kom helt over i Jylland, hvor der var mennesker der lærte mig, at man skal opføre sig ordentligt, og hvor der altid var mulighed for et måltid mad – at få på klods i vores købmand, til dem der ikke havde – og hvor min bedstemor, bagte mini franskbrød til de gamle – der lærte jeg OGSÅ at man skal være et godt menneske -også mod dem man måske ikke synes forvalter deres liv godt nok.

Så blev jeg sygeplejerske og det ligger i den uddannelse at du skal være omsorgsfuld – det er jeg og det har jeg altid været. Jeg er også coach, der har jeg lært at jeg skal være taknemmelig og ønske det bedste for andre – det er jeg og det gør jeg- også for dem der måske har snydt mig, været en dårlig ven, eller kollega – jeg ønsker det godt for andre.

Men ved du hvad der gør mig vred Joachim?  Det gør dig og Inger. I gør mig vred og ulykkelig, fordi i får en side op i mig, som jeg næsten ikke kan deale med. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med det. Kan man gå til psykolog og sige at man har en masse tankemylder, der trænger sig på, hvor man ønsker andre ondt?

Hver gang du udtaler dig om andre mennesker- flyver en tanke gennem mit hoved ”jeg håber fandme han bliver ramt af den vildeste sygdom en dag og kommer til at ligge i sit eget lort”

Når jeg hører beretninger fra det fly, der sendte deporterede flygtninge til afganistan (også dem der ikke skulle være der – læs her : http://politiken.dk/indland/art5858897/Dansk-politi-fl%C3%B8j-en-lille-familie-og-en-ung-mand-til-Kabul-og-s%C3%A5-hele-vejen-tilbage-med-det-samme  )

Så ønsker jeg at en eller anden knalder Inger Støjberg en syngende flad, som er så hård at hun begynder at græde. For selvom Ingers spindoktor forsøger at gøre hende til en der er god mod dyr og børn, så er hun personificeret dansk ondskab og det er du også Joachim.

Jeg har lært at tale giraf – men jeg KAN IKKE når det gælder jer – jeg kan kun tænke og tale grimt.

Da Ossama bin laden døde, var der nogle der jublede på fb og jeg blev vred og irettesatte dem, fordi ”man ikke må ønske ondt for andre”

Du Joachim, og Inger, I har, på hver jeres måde  fået det onde frem i mig og jeg er ked af det og trist – jeg er flov over mig selv når jeg ønsker alt det værste for jer, jeg er flov over mit land, når vi binder mennesker til en spændetrøje og sender dem til krig og forfølgelse- jeg græmmes når jeg hører at mennesker der har slidt i en menneskealder, skal tage nogle flere år, mens du sidder med en månedsløn i omegnen af 50 tusind, kan gå på tidlig pension og i det hele taget har et privilegeret liv,  og jeg bliver rigtig tit fyldt med en klump i halsen når jeg hører DIG  tale til mennesker der ligger ned –  fordi ondskab og nedladenhed gør mig trist.

Hvad er der sket i dit liv? Hvem her gjort den lille Joachim ondt engang – siden du har brug for at være så nedladende og ond i sulet overfor andre mennesker?

De mennesker du håner, fordi de er syge og som du  lige nu siger ikke slides ned af hårdt arbejde, det er dem der skal passe dig hvis du en dag bliver syg, hvis alt det ondskab der flyder fra dine læber, sætter sig som noget sygt et sted i din krop- jeg ved at du vil blive plejet godt – jeg ved at der vil blive taget vare på dig.  Og jeg ved at hvis jeg en dag står på en skadestue og skulle tage i mod dig eller en anden af din kaliber, så vil jeg gi alt hvad jeg har for at I får det så godt som muligt – men lige nu Joachim, der ønsker jeg virkelig at du får en mental hammer i hovedet og at du har nogen der kan trøste dig? Har du ikke en mor? – hun må da kunne fortælle dig at du opfører dig som en skidt knægt.

Jeg har lært at hvis man siger tingene højt, så “er det ikke så slemt” og her har jeg sagt højt hvor flov jeg er over at tænke ondt om andre, men endnu har jeg ikke knækket koden til hvordan jeg få det til at gå væk.

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*