Traditionen tro kommer der nogle gange om året noget jeg bare sådan går og bliver grund sur over

FULDAFLØGN tænker ….. der er for nu, lige samlet lidt til hobe.

Kærlighedskrigere – dem der sidder bag deres skærm og synes at alt kan ordnes med kærlighed……. Aktuelt er det en af mine fb bekendtskaber, der har set det som sin hellige mission at fortælle alle, at vi arbejder for meget, at vi drives af materielle ting og at kærligheder vejen….. Hmmm hvornår kom den indsigt – før eller efter du lejede din lejlighed ud år efter år til en mindre formue, mens du selv tager i sommerhus i det nordlige, knalder 26 årige og mingler med en overklasse du ikke tilhører og som du for øvrigt har dolket gevaldigt i ryggen. ??? vi er nogen der faktisk har det helt fint med at arbejde meget – og som ikke nødvendigvis bliver ukærlige af det – men som modsat heller ikke ligger på en palmestrand og tror vi er det nye orakel.

Folk der ikke gider at betale……… jeg ved ikke hvor tit jeg støder på folk, der gerne vil have alting billigt – det nye køkken, den bedste hushjælp, et lille indspark fra en skuespiller, en coaching session, regnskabshjælp etc.

Jeg vil virkelig gerne hjælpe min familie, mine venner, og fremmede der er i nød  og jeg vil virkelig gerne give fair priser til venners venner –jeg vil også altid gerne give et råd om helbred, lus, fodvorter- hæmorider, kønsvorter, brev fra lægen osv.

Jeg vil altid gerne give en kop kaffe, en pose mad, hvis du er sulten, en pakke smøger hvis du er trængende, jeg vil gerne støvsuge mit netværk for tøj og sko til en der ikke har, jeg vil gerne give lektiehjælp til Sosu eller sygepleje elever der er gået død i noget fagligt.

Jeg vil lave middag til børnefamilier, jeg vil passe børn, jeg vil faktisk rigtig meget – men nu skal du høre hvad jeg ikke vil: jeg vil ikke være med til at underbetale andre mennesker – jeg vil ikke være med til at ansætte folk på umenneskelige vilkår, jeg vil ikke undvære min kæreste i weekender fordi du tror dit køkken skal laves sort, jeg vil ikke ringe til mine kunstner venner og trygle dem om at arbejde for ingenting (kunstnere tjener i forvejen ingenting). Det er ret enkelt, hvis du ikke har råd til at betale det tingene koster, så er det fordi du skal arbejde lidt mere og spare op til det du gerne vil have ….. eller undvære BUM.

Quick fix……… den anden dag rasede jeg på FB over alle de tilbud jeg får om at quickfixe mit liv… alt kan ordnes lynhurtigt- Skilsmissen 45 minutter njaaaaaa lige lidt mere ikke – 7 gode råd, optimer din business, der er vist noget med at alle rådgivninger skal være noget med enten 3-5-el 7 gode råd men SÅ tar det fart – flad mave på 3 minutter, det er simpelthen løgn – en operation for flad mave tager mindst en time – etc. etc.

mit neewsfeed vrimler med alle mulige tilbud om at få fixet det meste og helst hurtigt. En af mine fb bekendte som, jeg anerkender og værdsætter for hendes indspark – bad mig mærke efter i mig selv hvorfor jeg reagerede så heftigt, på det, at ordne alt hurtigt, og om det mon var fordi jeg selv har kæmpet hårdt for at få det i livet jeg har opnået.

 

…………. Jeg har gjort som hun bad om, og er nået til at:  nej jeg tror egentlig ikke jeg har kæmpet specielt hårdt, da jeg først havde forladt barndommen (det er en anden historie) – jeg har været heldig at være omgivet af folk, der elskede mig, jeg har fået en vidunderlig flok og jeg har været privilegeret, men jo jeg har arbejdet hårdt nogle gange, jeg arbejder altid ambitiøst og ordentligt!!

 

Og der HAR været hårde tider, som jeg da godt kunne have undværet, (især jer der var nogle gevaldige røvhuller i skilsmissen – i ved hvem i er og jeg har intet behov for hverken at forsones eller tilgive – heller ikke selv om i prøver med venlige smil – skrid med jer) – MEN som modsat også fik mig styrket ud. Og i dag er jeg periodisk nærmest lykkelig over MIT liv og rasende over andres vilkår.

Jeg er med på man gerne må få en masse hjælp, men hvorfor skal det hele fixes lynhurtigt – jeg er tilhænger af fordybelse på nogle områder. Jeg tror nok at det der med ”ikke at springe over hvor gærdet er lavest, handler om, at der HVOR gærdet er lavest, er der mere vådt, altså gærdet er sunket – så man risikerer sgu at stå i mudder til halsen, hvis man tar den hurtige vej. Og hvorfor skal vi være så skide rige lykkelige og tynde – er det virkelig det?

Jeg ved ikke hvor tit jeg hører sætningen “du skal tænke lidt mere på dig selv og passe på dig” TAK men nej TAK jeg ville ønske at flere holdt op med at tænke på sig selv, deres lykkelighed, deres tyndhed og alt mulig andet pis………….tænk lidt mere på de andre- alle andre bare lidt.

 

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*