Alternative Facts

FULDAFLØGN tænker………………..

Jeg tror allerede jeg elsker rødtoppen fra Usa´s rådgivere lidt, (aaaah måske ikke helt sandt, meeeen) for hvis ikke andet, så kan de da give os noget at grine af, mellem kramper af gråd og angst, over hva faen der kommer til at ske.

ALTERNATIVE FACTS – prøv lige at smage ordene og tænk potentialet igennem.

 • nej de er da ikke nye de her bukser – dem har jeg haft i mindst 5 år…..nej det må være AF
 • MIG – backstappet dig og stjålet dine arbejdsopgaver……nej det må være AF
 • om jeg godt vidste jeg gik konkurs….NEJ det må være AF-  (Fuckit  nej du er en svindler)
 • Om jeg knaldede udenom….. Nej det må være AF
 • Om jeg har problemer med overgangsalder…… nej nej det er AF
 • Om mit barn har problemer i skolen og sælger pot i pausen …. nej AF
 • Om jeg har bagtalt dig i hele nabolaget ….. AF
 • Om jeg arbejder sort og hæver understøttelse ….. AF
 • Om jeg lyver og gør mig bedre end jeg er på nettet ….. AF
 • Om jeg har udtalt mig racistisk i frokostpausen…….. AF
 • Om jeg ryger i smug ….. AF
 • Om det hvide rundt om min næse er stoffer …. AF
 • Om jeg udleverer andre mennesker som det passer mig….. AF
 • Om jeg som minister fortæller hvad det passer mig …… AF

SE lige et kæmpe kæmpe potentiale der er i det her – jeg sidder i en en sen nattetime og tænker muligheder- og jeg ser lys i horisonten- jeg inviterer til AF bal – bring it on folks

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*