Stille eller jeg hakker dig en

FULDAFLØGN tænker ……………… schyyyyyyyyyy stille nu tør øjnene og tag en lille bitte kiks

For mange år siden – til en fødselsdag, for et af mine mange børn, sad flokken sammen (nej tror nok mindste stod og drak i smug i en nabohave) og så sagde den ene, du har sgu altid været en god mor (jeg var lige kommet fra lægevagten med en af deres veninder), så blev jeg genert og ville gå, men blev holdt tilbage af en ven. Og derefter kom der en lille tale fra mine børn, der ved bordet udenfor hos Xén. ”Men har du ikke sagt at hun altid har været enorm skrap” sagde en af veninderne til den ene, ”jo men vi vidste altid hvor vi havde hende”- Så gik jeg væk og stod lidt i mit X hus og græd for mig selv, mest fordi jeg var glad og også lidt fordi jeg virkelig gerne ville være mindre skrap og dagligt øver mig.

Jeg er skrap jeg ved det godt – men sandheden er at du altid ved hvor du har mig også når jeg siger noget til dig, der måske gør ondt eller er nogen ingen anden tør at sige.

Jeg er en af den slags mennesker, der roder og råber, og begge dele er så fucking forbudt i det store sociale liv, og det skygger så meget for, at jeg også, er den følger gamle damer over gaden, at jeg dag ud og dag ind står og prædiker over at vi skal opføre os ordentligt overfor de gamle, de udsatte, de fattige og alle de andre. Jeg er blevet spurgt utallige gange om jeg ikke skal være politiker. Nej tak – for jeg gider virkelig ikke kompromiset når nogen opfører sig dumt, så vil jeg gerne sige det eller uddele en verbal justeringsflad – Tak til verdens skønneste trykker for at lære mig det ord.

I mit arbejde støder jeg ofte på mennesker der begynder at græde ved mindste forandring, og jeg ved, jeg har et meget svagt punkt der, for jeg kan ikke have det i mine nerver og det er en nærmest fysisk indre kamp i mig for ikke at råbe HOLD KÆFT – tør øjnene og lad være at tude (det har mange terapeuter levet godt af, når jeg skulle i terapi, på den konto). Du må virkelig gerne tude og jeg vil virkelig gerne trøste dig og holde om dig og kysse din pande til du bliver rolig- du må bare ikke tude for at få din vilje.

Du må ikke pakke fornærmende udtalelser ind i sukkersøde små beskeder efterfulgt af motherfucking hjertekyssende smileys – du må ikke lade dine passive aggression fylde rummet så vildt at man ikke kan ånde. Jo det må du selvfølgelig godt, men så skal du vide at jeg begynder at uddele justeringsflade.

Hvis man siger til folk at de ”i min optik (jeg er vel giraf), opfører sig dårligt og at de skal holde op med deres adfærd– så er der jo ingen mening i at man bagefter skal sidde og forsvare at man ikke har puttet hjerter eller lyserøde skyer efter sætningen” Nej ” du har opført dig lortet og en lort stinker uanset om den er ude i åbenheden eller pakket ind, afhængig af indpakningspapirets kvalitet, kan de tage lidt længere tid inden stanken siver ud, men lugter gør den.

Jeg har faktisk ikke mange mennesker jeg ikke kan lide, jeg har heller ikke mange uvenskaber bag mig, der ikke er kommet på plads i god ro og orden – jeg er i det store hele aldrig bange for at sige min mening, jeg kan til gengæld også sagtens holde min mund, hvis jeg ikke behøver have en mening (det kunne jeg godt tænkte mig blev mere udbredt) – fordi som jeg startede med – folk ved godt hvor de har mig.

Jeg er ikke bange for noget tænker man måske – jo jeg er vildt bange for at dem jeg elsker er sure på mig eller synes jeg er for irriterende – til gengæld har jeg kæmpe tillid, til de stikker en justeringsflad og siger Shape lige up søster.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*