mænd og dårlig adfærd – hold nu bare op for fanden

FULDAFLØGN TÆNKER:

Hvad sker der for mænd der opfører sig som …………….neandertalere der lige er kommet ud af hulen

Jeg omgås rigtig mange mænd, søde mænd, smukke mænd kloge mænd og mænd der er ekstremt dårligt opdraget på gode manerer og dog, jeg tror ikke de er dårlig opdraget, de har bare glemt deres opdragelse og nu gir de den gas som rigtige mænd ved blandt andet at:

  • Slå prutter hvor som helst og når som helst, for et par dage siden, havde jeg stået og talt med en jeg faktisk rigtig godt kan lide, og vi havde haft en ret god snak, da vi siger farvel og han er ti cm væk fra mig, slår han en seriøs larmer, der også lugtede bagud – tak for luft – jeg er med på der skal luft ud og det er naturligt for alle mennesker og det er faktisk ret vigtigt at gøre det – men det ER muligt at gå en lille smule til side og bare lige lave tromme koncert for sig selv.
  • Klø sig i kønsdelene enten uden på eller under tøjet fuldafloegn-kloe-sig-i-den-mariapedersen-blogger-meningsdanner– hold dog op – længere er den ikke hold op, med mindre du er i enerum – eller vask dig hvis det klør
  • Højlydt ræben efter maden – du er i Danmark, det er i andre dele af verden at det opfattes som naturligt og høfligt ikke, her. (Og du er oftest af vestlig race – det er ikke fordi, du er kommet hertil fra fremmede kulturer, og ikke er integreret)
  • Snotten indad – altså på den der måde, hvor der fra den midterste del af munden hives så stor en grønhakker nedad i svælget at man jo godt kan sidde og blive bekymret for om der nu også er plads i spiserøret eller om man skal begynde at lægge an til en nød tracehoestomi, så der sikres frie luftveje. Alternativet til denne manøvre er at …….
  • SPYTTE – enten små spyt med noget tyndt vand, hvor man(d) går rundt og småspytter som en ung hankat der skal pisse territorie af eller den føromtalte grønhakker der kommer ud og lander et sted i det fri.

Jeg bor i kolonihave om sommeren med fælles toilet og det er forbavsende hvor mange mænd der vælter ud af toilettet og lige forbi håndvasken

Den fede variant var ham der lige stoppede op foran spejlet, og justerede lidt på sine næsehår….
får øje på mig, vender sig om og rækker hånden frem, fordi vi faktisk ikke kendte hinanden fra Kolo, men fra sommerlivet, hvor han plejer at føre sig frem som lækker kendis

– hvad fuck tror du selv, en hånd der lige har været i nærkontakt med din diller, derefter oppe i snuden og så videre hen til mig, nej den tror jeg lige jeg tager en tilgodeseddel på det. Det sjove var hans udtryk, da jeg sagde nej tak, jeg kunne se han syntes jeg var sippet. (Pst. Hvis du gerne vil vide hvem det er så ring, så får du lige et hint)

Den med at pisse hele brættet til – gider jeg ikke tage

fuldafloegn-tis-paa-braettet-maria-pedersen-blogger-meningsdanner

mennesker der gør det af begge køn, er alligevel udenfor rækkevidde – og af samme grund er jeg for det meste udstyret med sprit og vådservietter hvis jeg frekventerer deletoiletter.

Min teori er at jo ældre mænd bliver jo værre bliver det- måske bortset fra det der med at spytte  det er ret meget noget der hører ungdommen til .

Og i forhold til det med prutter – kan det jo være at der er lidt nedsat kraft i bækkenbunden, så derfor vil jeg opfordre alle mænd til at træne, for det er et spørgsmål om muskulatur.

Med alle de andre ting, der er der bare en ting at sige –HOLD OP – NU, for det er både pinligt, usmageligt og AAAAAD agtigt at være vidne til.

Jeg er med på at alle mennesker har brug for at gøre ovennævnte – jeg bliver bare nødt til at sige at jeg virkelig virkelig virkelig sjældent møder piger eller kvinder der praktiserer ovennævnte i det offentlige rum, – og jeg bliver også nødt til at sige at jeg tror jeg taler på mange kvinders vegne når jeg siger at det IKKE er behæftet med en særlig sexet form for manddom, når ovennævnte praktiseres i selskab med andre.

 

 

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*