skal vi battle på dårlig barndom eller hvad

FULDAFLØGN siger……………… luk dog Rø… og tal pænt

Unuanceret ureflekteret og på alle måder dumt – hold nu kæft hvor er jeg træt af dem der trækker ynke kortet som undskyldning for at opføre sig som et svin.

Du får 6 numre af I FORM + Kari Traa top og tights for kun 199,00 kr. + porto!

 

Jeg har hørt den så tit – den der med at nogens fortid har været hård, at de har været igennem et hårdt sygdomsforløb, eller at de har det svært for tiden – og at det umiddelbart giver fribillet til at opføre sig som et dumt svin. Min første tanke er altid: skal vi konkurrere på dårlig barndom eller hvad?

”Hun har haft en rigtig svær barndom” hviskede en bekendt til mig en dag, da en anden bekendt for gud ved hvilken gang havde talt så grimt til andre mennesker og i øvrigt havde opført sig rigtig dårligt.

Mennesket med den hårde barndom er vel et sted omkring 50 år og til dato har jeg ikke hørt noget pænt komme ud af munden på vedkommende med mindre det er for egen vinding.

Jeg taler ikke om de socialt udsatte mennesker jeg med jævne mellemrum drager omsorg for – jeg taler om mennesker, der lever og bor i almindelige familier, omgås almindelige mennesker og færdes i kollegiale, venskabelige, naborelaterede, eller andre cirkler hvor man udveksler almindeligheder eller alvorligheder.

Hvordan kommer en dårlig eller hård barndom lige ind i ligningen for at opføre sig som et regulært dumt svin.

Og hvordan ville det være at bruge den dårlige – din livstruende sygdom eller din psykiske nedtur til noget andet end at gøre livet surt for andre? Du kan f.eks. gå ud og bede nogle du godt kan lide om at, give dig feedback på din adfærd, eller du kan sætte dig ned og læse Emma gad eller noget andet om god opførsel.

Vi er rigtig mange der kan batlle på dårlig barndom, så kom bare an – men vi er heldigvis også rigtig mange der bruger vores små og store ar på sjælen til noget, der forhåbentlig gør livet bedre for andre.

Der hvor jeg desværre ikke kan bruge min barndom positivt, er når jeg står over for et gigantisk dumt svin, der har alle forudsætninger for at gøre noget andet og som bevidst forsøger at være nedladende eller ondskabsfuld – så bliver der ”baggråds krig og jeg har lyst til at hamre vedkommende en syngende flad eller brække næsen på dem. SÅDAN hurtigt og præcist, gå videre og sige ”hvad fik du den for din nar”

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

1 Comment

  1. hvor er jeg bare fuldkommen enig maria..du er guds gave til mig..jeg ledte efrter en som dig..fandt det aldirg i årevis..for jeg er også hamrene sur og fucking rasende over alle der siger dem som har det skidt har en dårlig barndom…hld kæft..det er jo ingen unskyldning…jeg høre det hver gang

    tusind tak for dit indlæg—-har du lyst til tale sammen i telefon? jeg heder olcay turan..du kan finde mig på face g sende en besked

    jeg er så træt af høre på den unsksyldning..det vil jeg skide på. jeg har da os haft en håd barndom jeg har da aldirg gjort nogen ondt..du har så meget ret maria.. tusind tak for dit indlæg

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*