hvad sker der for racistisk hårlak

 

FULDAFLØGN siger – hvad fuck sker……….

En racist spray – en spray udviklet af syge mennesker der mener at de skal beskytte sig mod særlige grupper i samfundet…………… vel at mærke mennesker, der er i det her land pga. krig og forfølgelse i eget land? En spray udviklet til at begå overgreb, vold, selvtægt – mod mennesker der har brug for vores beskyttelse.

Jeg har ikke svært ved at forstå de mennesker der har udviklet den , for jeg er sygeplejerske og forstår mange ting der er underlige,  de må være så slemt skadet oppe i deres hoveder, at de formodentlig, uden besvær, vil få tilkendt førtidspension hvis nogen satte sig for at undersøge dem tilstrækkeligt

Alternativt kan vi måske bruge dem i et nyttejob, mens vi finder ud af om de er klar til arbejdsmarkedet og så kunne de teste spray i øjnene på hinanden, hjernen behøver vi ikke bekymre os om, den er allerede skadet, de må være  storbrugere af personlige hjælpemidler – for den er da helt gal – men vi skal passe på de syge.

Matas kom i shitstorm og dog var den ikke så stor, som den kunne have været, den er faktisk nærmest umulig af finde og det gør mig ondt at vi nu er blevet så vant til ondskabsfuld, hadeagtigt adfærd på nettet, at der ikke rigtig reageres.
Christmas sale!
Spar 50%

OG de retarderede ovre hos den pageklippede  hjemmehjælper– de mener bare det er lidt fjollet – undskyld men er der for helved en voksen til stede der gider gå ned på politistationen og sige der er noget helt galt og at der står nogen og kaster store sten ud på skinnerne

Jeg har en meget klar opfordring til  matas – i det næste år – donerer I  skønhedsprodukter og personlig hygiejne produkter til samtlige asylcentre i Danmark – så nogle af de mennesker der sidder rundt omkring og er bange for at gå ud, og blive sprayet med jeres hårlak i øjnene, kan få en oprejsning.

Og jeg tænker i kan passende lave en kampagne hvor i opfordrer jeres medlemmer til at afgive deres point, (der optjenes fordi jeres medarbejdere er sygt gode til mersalg) og lade det komme vores nye medborgere til gode.  Det er selvfølgelig surt at i lige blev en del af denne her – men her har i altså en GRATIS MULIGHED for at  vende noget stinkende lort til parfumeret fordel

Og se så lige denne her – det er syg god stil

søde bedste drenge med spray

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*