Euroman – dameblad for kællinger og kødhatte

FULDAFLØGN siger Hvad fanden sker der for Euroman

 

Et dameblad for mænd, der så i denne udgave tør at skrive N-ordet på forsiden, fordi de har været ovre hos den page klippede hjemmehjælper og interviewe deres retarderede kødhat.

Berlingske – Prøv i 2 uger for kun 29 kr.

Jeg ved ikke hvad artiklen handler om, for jeg gider ikke bruge en krone på det lort – men jeg ved, at jeg ikke forstår hvorfor det kan blive ved med at være interessant at INSISTERE på, at ”jeg må godt sige lige hvad jeg vil” når det drejer sig om mennesker der har en anden hudfarve en bleg.

Og jeg er fuldstændig ligeglad om I har lavet verdens fineste artikel hvor i skælder ud på kødhatten, hvilket jeg næppe tror I gør – men I vælger at bruge muligheden for, at I også kan skrive nedladende på forsiden.

dildoer

GÅ UD og skyl jeres mund med sæbevand og gå hen i hjørnet og skam jer NU.

tjek min insta

https://www.instagram.com/mariabryggen/

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*