mænd der bruger for meget parfume skulle have en flad

kindkysFULDAFLØGN tænker Hvad sker der for mænd der tager bad i parfume og samtidig forbeholder sig retten til at kramme og kindkysse???

Det skal stoppe – og nogen skal lære unge såvel som gamle mænd, at parfume og duftevand af enhver art er noget man bruger med yderste diskretion. Lidt ligesom at fjerne hår i næsen

Så sidder du nok og tænker – jamen hvad med kvinder – det er da heller ikke lækkert hvis de lugter (og ja det hedder LUGTER, for man dufter kun når det er skønt). Nej for fanden, det er heller ikke så rart, men nu har jeg lavet lidt research – og det jeg er nået frem til, er at kvinders fortrukne parfumeområder er – håndled – bag ørerne/øverst på halsen og så lidt ned i tissen –(det forstår jeg til gengæld ikke en meter af – hold op med det) men MÆND – de ryster ligesom en omgang lugt ud i hænderne og så KLAPPER de det ind i kinderne og omkring hagen. Hvilket resulterer i at man som kvinde, efter et kindkys med pågældende mand, lugter af oldspice eller axe indtil man har været i et grundigt bad. Diskretion drenge diskretion.

Og så lige den med pigerne og tissen – hvad er egentlig tanken bag at putte alt mulig duft ned i den region – jeg mener hvis nogen vil smage på den, er den vel rarere naturel end med et strejf af syntetisk blomst – call me old Fashion – jeg har ingen erfaring med den slags udfoldelser – men jeg tænker, jeg tror jeg ved hvad jeg vil foretrække, hvis det kommer dertil en dag.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*