vægtige grunde til ikke at ligge i telt

 

telt

FULDAFLØGN tænker

jeg kom til at sige ja til at tage på telttur til en ø ude i Kattegat med min elskede – fordi vi skal besøge venner og se den smukke ø – Anholt.
Men jeg er ikke telt typen og uagtet at jeg har giftet mig med en naturmand – så kommer jeg sgu aldrig til at sove i telt – det går bare ikke og jeg tror det er ødelæggende for blandt andet:

 •  alment velbefindende – når man er næsten 50 og har tendens til søsyge skal man jo ikke sove på hverken liggeunderlag eller luftmadras.

 •  skellettet – det er simpelthen for hård en udfordring for knogler at ligge med et tre cm underlag mellem sig og jorden.

 •  sexlivet – jeg tror der er skrevet sange om hvordan sex i et telt stinker – det hører ungdommen til og sådan er det bare – det er hverken romantisk eller sejt, det er pisse klamt.

 • Skønheden – man vågner om morgen og er vokset til dobbelt størrelse pga luftmangel , dehydrering og søvnmangel (pga diverse kryb) og træder direkte ud blandt andre mennesker der også ligner trolde

 • Lugtgener – telt liv stinker bare – og hvis man som mig ikke er god til at tisse i naturen og gentagne gange pisser ned af eget ben, når man skal prøve, så blir det en lang uge.

 • den kulinariske udfordring – jamen så kan man så face en uge med “madder” eller mad der kan laves i en tranchea eller værre endnu en engangsgrill. –

 

Parfoholdet i almindelighed – et par dage med ovenstående og sikkert en række andre uudholdelige scenarier – i kombination med rasende overgangsalder , kan ikke på nogen måde være sundt for noget som helst.

SÅ jeg elsker at have en naturmand – jeg elsker at have en mand, der til enhver tid kan få os til at overleve i de vildeste naturkatastrofer, fordi han har alt i udstyr – jeg elsker når han drager afsted og klatrer højt op i noget og kommer hjem igen (det gir vildt lækre overarme) og jeg elsker at holde fast i mig selv.

  • Jeg går kun i gummistøvler fordi det er pænt og det samme gælder min gamle regnjakke ……dybest set synes jeg man skal blive indenfor når det regner- det er løgn det der med vandtæt mascara.
  • Jeg vil kun spise mad, der gør min krop glad og det kan ikke produceres på noget kogegrej, der iøvrigt tager en krig at rengøre.
  • Jeg elsker glatbarberede ben og vil gerne gøre dette på et badeværelse
  • Jeg elsker at sove i en seng, hvor jeg kan ligge lidt i midten – lidt på skrå – lidt på kanten og ikke i en kabine, hvor jeg ikke kan være sikker på hvad der falder ned i hovedet på mig hvis jeg rører mig.
  • Jeg kan godt lide at være den pæneste udgave af mig selv- og det tager lige lidt tid her i min fremskredne alder at komme til det -jeg gider simpelthen ikke dele det med nogen,
  • ligesom jeg også gerne vil slippe for at se og høre andres mindre pæne sider – og der er unægtelig meget intimitet i et teltliv. – jeg ved godt alle mennesker prutter og jeg ved også godt at det er godt for tarmen at gøre det – jeg gider bare ikke være en del af andres prut eller bøvs.
   SÅ jeg har sgu sagt undskyld for jeg kom til at bilde elsklingen ind at jeg er lidt naturpige – det er jeg ikke og nu skal vi på B&B. God sommer og læs eller lyt en bog – til det skal der også lades op med STRØM og det er der heller ikke i telt BTW

fuldafloegn-del-maria-pedersen-blogger-meningsdanner

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*