tænker at der sgu er meget at være sur over

FULDAFLØGN har været stille –

Det er længe siden jeg har været i lag med alt dette løgn og i går tænkte jeg at hvis jeg kunne få penge af at være “en sur gammel dame” så ville jeg vel egentlig være ret velhavende snart.
Hvad fanden sker der med det menneskesyn der lægges for dagen i de regerings udspil der kommer.
De unge børnefamilier skal arbejde mere og de skal kunne købe sig til mere hjælp.
Er der nogen der har hørt om lavtlønnede der måske BÅDE skal arbejde meget OG ikke har råd til at købe ekstra service ydelser i familien.
DR har lavet en kampagne for at vi skal knalde mere – nå ja jeg skal nok ikke, for der skal knaldes mere for at der kommer flere børn.
Til hvilket liv? et liv der starter med at jordemoderen ikke har tid til at hjælpe og drage omsorg på en ansvarlig måde under fødslen en barndom med to ræsende forældre der skal arbejde fuld tid – en heldag skole hvor børn beviseligt bliver syge? og hvis de så også er syge som voksne, så bliver de talt ned til – ydmyget og tvunget ud i såkaldte ressourceforløb, hvor en stor gruppe døde undervejs i processen – bevares de var nok døde alligevel, men kunne man have givet dem bare lidt livskvalitet og ro i deres sidste tid.
ØV

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*