HVOR skide vigtig er du lige ????????

Den nye tendens på Facebook er at være sur over andre menneskers opdateringer og ikke sjældent hører man efterhånden:
”Jeg har bare virkelig lyst til at slette alle dem der loader noget op om dyrevelfærd. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at se flere billeder af folks unger. Hun tror måske at hendes kat er skide interessant. Er det ikke lidt langt ude at hendes skilsmisse skal tværes ud all over”
etc etc. listen er lang når andre mennesker skal have en mening om hvad deres venner på fb må loade op.
Og når du så har fået nok, så proklamerer du på din egen profil at fra nu af sletter du alle der gør dette eller hint….. NÅ og so fucking What? Hvor mange af dem der har lagt den tekst op har fået et sandt hylekor tilbage med bønner om ”please behold mig som ven”
Der er dem der altid individer os i deres aftensmad – der er dem der raser over os der godt kan lide fois gras (vi tør bare ikke sige det på fb), der er dem der dagligt loader billeder op af sjove katte, der er ham der konstant spammer os med hans ikke så kønne datter, der angiveligt er et sangtalent (er der nogen der har nummeret til Thomas Blachmann?), der er ham der har så hårdt brug for at vise at han er en god enlig far, der kan producere den ene økologiske speltbolle efter den anden. Der er hende der er så begejstret over sit nye job, at hun skriger sin begejstring ud hver halve time, der er hende der er rejst til udlandet for at være sammen med sin familie og alligevel kaster alenlange dagbogsnotater ud, så vi andre kommer med ind i det allerinderste (find hende en værge, hun kender ikke egne grænser), der er ham der på smukkeste vis har taget os med på turen gennem et år sammen med en motorbåret kineser og der er alle dem der synes det er synd for dem det er synd for og som opfordrer til at vi alle sammen synes det er for galt. Og så er der alle dem der gerne ville have været filosoffer eller psykologer og som kommer med al deres citerede klogskab på små billeder.
Så er der dem der synes Facebook venskaberne er for overfladiske og derfor kun vil have de tætte venner WTF???- god tur dit fjols. hvis du har 600 venner hvor tæt skal i så lige være.
FB er et stort udstillings billede af vores liv og det er da det der er det fede og det vi faldt i svime over da vi engang blev hooked.
Hvis du er så skide vigtig at du ikke kan holde andre mennesker ud, så meld dig dog ud, det er ikke på tvang.
Man kan undre sig over nogle gange over hvordan folk kan have et arbejde, fordi det er tydeligt at de hver dag i arbejdstiden sidder og finder billeder af det de nu synes er sjovt – men det er vel et anliggende for deres arbejdsplads.
Man kan undre sig over at folk efterlyser ægthed blandt mennesker og alligevel lever deres halve liv i den virtuelle pasningsordning.
Fb er der man mødes hvis man er lidt over 30 de unge er på vej afsted.
Du styrer selv hvem du vil være venner med og det er pisse lige meget om du ikke vil være her mere du kan bare gå, døren er ikke spærret.

PS jeg har 493 venner på og fra nu af sletter jeg alle der truer med at slette alle.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*