Til alle de løgnagtige cykelmyg der klynker

Massiv presse dækning når de kæmper sig op op op i de vilde bjerge på TOUREN og efterfølgende omgivet af ære og respekt og både den hårde sport og efterfølgende anerkendelse fylder lykkedepoterne godt op med dopamin og andre naturligt lykkebringende stoffer.
simpel dopamin frigørelse kan bla ske gennem sport, alkohol, anekendelse, centralstimulerende stoffer og sex ( de får garanteret vild meget sex, forstå det hvem der kan – barberede ben og spandex UUUUF)
Alle almindelige mennesker der bare har prøvet at cykle en tur ud i dyrehaven på en blæsedag, kan jo godt regne ud at det ikke er helt så let at træne sig op til den der cykeltur nede i France.
Men som uskyldige små børn bedyrer deltagerne igen og igen deres uskyld når de udsættes for spørgsmål om evt. doping.
Underligt at det ikke bare sker rutine mæssigt at der knaldes en nål i armen på alle deltagere hver dag, og så er det ligesom på det rene.
For så slipper man for, nogle år efter når de som halvgamle mænd ikke har så meget succes længere og ikke helt ved hvorfra de skal få deres dopamin kick, pludselig føler trang til at angre og fortælle sandheden.
Fair nok, gør det dog, vi andre ved godt I er en latterlig løgnere og altid har været det, men gør det dog et sted hvor ingen behøver at høre dig. Konverter til katolik og gå til præsten og hold op med at fylde op i medierne.

For hvad er det lige der sker? jo der sker så det at så skal de pludselig skrive en bog om det og “det forfædelige ved at leve på en løgn” og så får de sku ups vupti lige et nyt kick af dopamin og lidt omsorg og anerkendelse og helt sikkert mange skejser rullende ind på kontoen.
I er stofmisbruger så enkelt er det og en del af det at være stofmisbruger inkludrer løgnene, så langt kan I sagtens få omsorg, problemet er blot at I ikke ser Jer selv som misbrugere og helt sikker også føler jer bedre end de andre stofmisbrugere der helt sikkert ALDRIG får så meget omsorg og positiv opmærksomhed som I har fået.
For Støtte/skatte/sponsorkroner får I lov at dyrke Jeres sport på højt niveau – I skal forestille at være rollemodeller for unge der har drømme og ambitioner.
Derfor burde en direkte konsekvens af ethvert dopingforbrug være at betale alle støttekronerne tilbage og at al overskud fra evt. bogsalg, tv shows etc skulle gå til at sikre stoffrie miljøer i de unges liv.
Dernæst kunne en passende samfundstjeneste være at tage del i det arbejde Kbhs kommune med succes driver ved at rydde narkoaffald op.
Denne side plejer jo ind i mellem at have et vist seksuelt twist og man må så derfor slutte med at der intet sexet er ved små løgnere i gul spandex, hverken da i havde glatbarberede ben eller når I sidder med en lille tåre i øjnkrogen og indrømmer.
vi må bare gentage et godt slogan : SÅ HOLD DOG KÆFT.
der er kun en god og sexet ting ved cykelløb og det er Jørgen Leth, sorry vi ved han er gammel og umoralsk, men det er ok at være, bare man ER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*