Du troede nok lige hva………….

Det her site og andet i vores kølvand har været udsat for utidig indblanding og nedlukning fra et monster der troede det var klogere end os…………..
Men fister du gjorde regning ude vært og vi er tilbage igen så vi ses i cyber – for i den virkelige verden har du aldrig igen lyst til at face os

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*