praktisk eller prinsesse

”gemmer du alle naturpigerne” var et svar da jeg skulle forsøge at sælge en veninde ude i single livet.
Men drenge I vil jo ikke ha de der spejder piger -fra samme venneflok er der et udsagn om aldrig at tilbyde oral sex til piger der ikke har glatte kønsorganer.
. Det er I Jeres drømme at prinsessen følger Jer til toppen af et højt bjerg, eller kan bære kajakken på hovedet, mens I forcerer et sumpområde.
I drømmer om knivskarpe hjerner, veltrimmede fisser – der til forveksling ligner dem Jeres teenpiger har- og ud af de vandrestøvler I har våde drømme om, skal der helst komme en velplejet smuk fod med fransk lakering.
Og når du så har nedlagt en hval eller hvad der lever på Killimanjaro og hun har tilberedt den – er det ikke en velduftende femme fatale der sender dig yderligere til toppen hele natten. Hun har vabler og friktionsbesvær præcis de samme steder som dig og i tilgift skægpest på hagen fordi du ikke har kunnet barbere dig i dagevis, men insisterer på at kysse alligevel.
Så lad være at drømme om noget du ikke vil ha alligevel – ta på den der tur alene og lad hende blive hjemme og pleje sit ydre og indre sammen med veninderne.
Og piger du har – af sted med ham, jo mere du sætter din mand fri – jo mere sikker kan du være på han kommer hjem igen og vil hente himmelen ned til dig
og NEJ du gider fandme ikke vandre rundt på toppen af noget Afrika bjerg eller i noget nordisk skov med udsigt til soveposesex på den teltagtige måde og NEJ det er ikke frækt at gøre det udendørs i en svensk skov, vi nævner i flæng: Flåt – myg – knot og edderkopper med efterfølgende kløe på steder hvor det bare ikke er charmerende at sidde og kradse sig!!!!
– det kom du muligvis til at sige de første hede nætter i den første reklame tid, bare sig undskyld at du kom til at lyve en lille bitte smule og skynd dig at book en spa tid med veninderne.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*