Det værste i verden er at blive skilt? hold dog kæft NU

Skilsmisse er det værste i verden – hvorfor er det en regel
I det skønne program Mads og Monopolet udtalte reklamefilmsinstruktør Søren Fauli i går at skilsmisser er det værste der findes, både for manden kvinden og børnene.
Han sagde det med en sådan overbevisning at det ikke var til at sige i mod og det var tydeligt at han talte ud fra sin egen erfaring og hvad skulle han ellers?
Men er det helt sandt? Er skilsmisse virkelig det Aller Aller værste en familie kan komme ud for?
Ja hvis vi blive ved at italesætte det negativt så er et naturligvis og vi giver en vuggegaver af normer og konventioner videre til vores børn, så de kan ikke opleve andet end at det er det Aller Aller værste.
I denne tid hvor vi tudes ørerne fulde med at skulle se alt i en positiv tilgang (og det er jo også virkelig bajlepis af værste skuffe, der er masser af ting der ikke skal vendes positivt men det er en anden historie).
Se på det sådan her:
Pludselig får du tid til dig og dine unger i meget opdelte perioder med fuldt fokus. Når du endelig gir dig selv lov til at nyde du har nogle dage uden børn, så har du faktisk mulighed for at arbejde præcis så meget du vil, kysse dem det passer dig, spise romsnegle i sengen.
JAMEN BØRNENE – de bliver altid italesat som stakler, der for evigt kan kigge efter sig selv henne i statistikkerne af tabere. Øøøøøøøøøøøh What? Hvad med de børn der får 4000 procent opmærksomhed konfuckingstant når de er hos hhv. far eller mor? Når man har sine unger i en afgrænset periode, giver man den gas på både dialog, fysik, og underholdning, som et barn der står mig nært engang sagde:” Det er totalt fedt der er dobbelt gaver ferier og mange ture i svømmeren”
Så hold dog op med at tale om det som det største trip ned ad hell road. Jo det er det for en tid, men så kan det sgu da være at mor pludselig blomstrer igen, at Daddy finder rulleskøjterne frem og prioriterer unger fremfor det evighedsbyggeri han var i gang med da I boede sammen og var pisse sure.
Kom videre gi dine unger alt det bedste og beslut Jer for at være ordentlige. DET der er røv og pommes er når I bruger resten af livet på at tale dårligt om den anden, eller tro I kan kontrollere adfærd hos hinanden og bestemme over de samme ting I også ville bestemme over før. I er skilt for fanden, skrid ud af hinandens matrikler, hvis I ikke er der med samme gode opførsel som hvis I ellers er på besøg.
Og lad så være med at tale om børnene som stakler der aldrig kommer sig, på den måde giver I dem jo mulighed for aldrig at kunne tage ansvar for deres liv, men derimod kan de give skilsmissen ansvar for al modgang i livet.
Det er muligvis det Aller allerværste for en stund – men det er også det Aller allermest almindelige for langt de fleste børn.
Og det næst værste er når du straks farer af sted og laver en ny familie der til forveksling ligner den du kom fra – det hele kommer jo igen hvis du ikke har et skarpt klarsyn: dyre boliglån, manglende køkkenbordssex, børnekonflikter, nu med andres børn, og et virvar af sammenbragte familier.
Så hold op med at tale om os skilte som stakler med rod i relationer og økonomi – vi har tiden til at arbejde, tjene boxen og gør det – vi har lysten til at have tætte relationer til vores selvvalgte familier og har det og vi har fremfor alt en nærværende tid med vores børn når vi ser dem OG tillid til at ham vi fik dem med, er lige så pisse sej, som os, til at tage sig af dem OG han er lige så sej til at finde en skøn kvinde igen som han var da han fandt dig.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*