når søstersolidaritet er den største løgn

Da denne side så sit første spæde lys havde vi en del på hjerte og sidenhen er der kun et par enkelte gange hvor det har været nødvendigt at pippe op.
Her på denne lange fredag har der i pigecirkler været lidt snak om søstersolidaritet og pigebekendtskaber.
”I er mine bedste drengevenner i en meget pæn indpakning” var et kærligt kompliment vi fik af en vores drengevenner engang.
Og ja det er sgu bare nogle gange lidt sjovere med drengene, for rigtig mange kvinder gør os bange helt ned i bunden af vores krop.
De kvinder der gennem manipulation og bagtalelse får pumpet andre for oplysninger for egen vindings skyld. De kvinder der tager hvad de kan få og kaster de sørgelige rester på bålet uden nogen form for omsorg bagefter.
De kvinder der gladeligt gør hvad de kan for at stille sig selv i et smukkere finere skær end de andre og iskoldt bruger andre til at få det ud af situationen de kan bruge. Og vi mener kvinder for mænd er sjældent så udspekulerede i hvert fald ikke de skønne gode dejlige mænd vi er venner eller elskende med.
ALLE der har været udsat for kvindelist, feminin bagvaskelse, som har hørt fra de nye bonusbørn, at man er en møgkælling etc, ved hvor rasende og ked af det man kan blive.
Men rolig lille søster vi tillader os at stjæle et citat:
”Der findes en særlig plads i helved til de kvinder der ikke hjælper andre kvinder”
Så til alle jer kvinder:
der fordrejer sandheden
Som gør livet surt for Jeres eksmænd, fordi I har et hårdt greb om nosserne på dem i form af børnene
Der taler bag om ryggen på kollegaer for at få en bedre position
Der manipulerer med sandheden så I skaber angst og ulykkelighed.
Der fratager Jeres børn et ordentlig forhold til deres far fordi I har bildt Jer ind at I er de bedste til at tage vare på dem.
Som ikke under Jeres X alt det bedste når I har forladt hinanden  tjek

www.udrykningen.dk
Som taler dårligt om Jeres børns nye stedmor
Som vil styre alt i Jeres mænds liv og dermed tvinger dem til at forlade Jer
Som de kontrolfreaks I er udtørrer Jeres mænd seksuelt og samtidig klager når de er Jer utro
Som er misundelige når det går jeres ”veninder” godt
Som vil bestemme hvem Jeres kærester må se

PAS PÅ karmapolitiet siger vi bare og husk at købe glide -og rynkecreme I bliver udtørret all over og får grimme bitterrynker af at være en påskekælling.
I andre derimod I skønne, elskelige, loyale, kærlige, omsorgsfulde, sjove, givende og farvestrålende mangfoldige I er nogle dejlige bløde små påskekyllinger og vi elsker I er i vores liv.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*