Den søde juletid

UUUUUUH den nu ultimative vildeste tid på året for de største husmoderlige løgne.
Det er nu vi skal bage alle mulige småkager der ikke gøre meget andet ved os end at vores røv vokser til usmagelig størrelse.
Det er nu vi skal flashe vores overskud og slå alle de andre i hovedet med alt det vi når og alt det vi kan.
Vores umiddelbare forslag er at du som kvinde en god flaske rom og deler den med dine bedste veninder, mens I kaster dartpile efter han/hun kæreste julekalender – come fucking on og get a fucking life.
” Kære mand i dag vil jeg lade dig sidde i sofaen – kære kvinde i dag vil jeg lytte til hvad du siger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uh uh uh man må brække sig lige ned i julestjernen med guldstøv på – nå nej sådan en har vi naturligvis ikke – det er jo så dårlig smag med julestjerner.
Køb en flaske brun rom og bræk dig ud over radio soft der ødelægger hele din december med hysteriske ufarlige julehits.
God December – der er nok og ta fat på og lur mig om vi ikke kommer igen i munter julehumør

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*