ALT og INTET fra småtingsafdelingen

Omend længe siden sidst så er der nu alligevel en del på hjerte henne fra hylderne i småtingsafdelingen med irriterende hverdagsflimmer.

Der er ingen prioriteret rækkefølge, det kommer blot lige fra skønne pigehjerter/hjerner, men altså følgende ting SUCKS:

Mænd der almindeligvis ikke ejer lyserøde tøjstykker, men som, når de absolut skal skrue deres midaldrende korpus ned i cykeltøj, gør det i pink. – og nej spandex har aldrig klædt andre end balletdrenge og de pensioneres som bekendt midt i 30érne.

Kvinder der hader deres X´s nye kæreste – det er so last year at være jaloux, gå til psykolog.

Mennesker der bruger udtrykket ”so last year” – det er kun gamle der tror de er nede med de unge.

Kærester der taler dårligt til hinanden i offentligt rum – gå dog hjem og lad os andre være i fred.

Kvinder der retter på deres mænds tøj, deres bordmanerer, deres hår eller andet – vær mor for dine egne drenge din mand har en mor og er flyttet hjemmefra.

Mennesker der ikke tør at sige hvis man har en bussemand i næsen, (men fuuuuuuuuck hvor kan det være pinligt at sige, så tjek lige næsen jævnligt)

Parforhold der efter første reklametid, udvikler sig til et Hr og fru provinsforhold.

Parferier – UFF

Parmiddage Dobbelt UFF

Kærester der ikke har knækket koden med at man(d) bare ikke forholder sig til kærestens børneopdragelse. Bliv hjemme hos dig selv, eller klap i det mindste i – kampen er tabt på forhånd.

Kærester der ikke forstår at den nye kæreste IKKE elsker dit barn lige så højt som du (andre folks børn er bare i udgangspunktet røvirriterende)

Kvinder der absolut skal involvere den nye kæreste i børn, fire minutter efter første penetration.

Mænd der bare så gerne vil flytte sammen efter første penetration, fordi så har jeg dig tæt på hele tiden, (det ville du for manges vedkommende ikke ønske dig makker)

ALLE der fortæller en hemmelighed der stiller et menneske du er tæt på i et dårligt lys, og beder DIG om at holde tæt, gu vil vi fucking ej, hold dit pis for dig selv hvis det ikke tåler dagens lys.

Kvinder der sylter alt hvad der har hængt på buske eller i træer og forærer det til andre – shit shit shit der er hybensæson to gange om året og det smager ad helved til.

Mænd der sylter – det er simpelthen knaldulækkert.

Dem der tror at sex bare kommer af sig selv i faste forhold – aftalt sex er det nye sort så bliver det sgu da gjort og det er ren lykkeproduktion.

Kvinder der har brug for at face book opdatere deres daglige motionsrutiner – Jesus

Kvinder der har brug for at face book opdatere deres daglige kalorieforbrug – køb et abonnement på kostdagbogen

Gifte kvinder der synes de har ret til fuld involvering i deres single veninders sexliv – et godt trick til et modsat træk:” undskyld fru overparforholds lady, bliver du tit kneppet på køkkenbordet?

Kvinder der sidder og lufter deres allergi for snart sagt hvad som helst – klap nu i med din spiseforstyrrelse og spis det der bliver serveret.

Kolleger der saboterer andres arbejde for at stille sig i et bedre lys – get a Life Honey.

Venner der fyrer venner og ikke vil give en forklaring – i erhvervslivet er den slags forbudt og koster dyrt

ligeglade kundeservicemedarbejdere fra f.eks yousee, der burde være en særlov for at få tilladelse til at slå dem hårdt midt i panden.

”Has Beens” jeg var engang den største bla bla bla – JA ENGANG men ikke mere vel, kom ned på jorden til os andre.

”Still AM’s” Jeg er så for fed til denne verden, at jeg kan tillade mig at behandle alle som det passer mig- pas på karmapolitiet siger vi bare.

Kvinder der nægter fædre at se deres børn – hvem har givet dig magten til at ødelægge dit barns liv? Der bliver payback time en dag før end du aner.

Mænd der tror de finansierer deres X´s liv med det månedlige bidrag – ved du egentlig hvad et par gode støvler koster nu om dage?

Kvinder der laver hjemmelavet julekalender til deres afkom – prøv lige at høre det er pisse tarveligt og nedgørende overfor os andre.

Gæstelister til koncerter – hvor fedt er det altid at være inviteret sammen med alle de andre fattigrøv der ikke kan betale vores billetter selv.

Dem der tror man ”skal tale om det” når der er tale om et brud – man må sgu da gerne slå op via tlf. eller mail hvis forholdet har varet under et år – hvad skal vi tale om?

Parfoholdsrøv – det klæder ingen, så tilbage på løbebåndet tøsepige og ta tyksakken med

Julearrangementer hvor man skal tage en ret med – med mindre den er flydende

Mennesker der altid brokker sig over det samme – ti stille og gør noget ved det

Kvinder der ikke kan finde ud af it og bliver ved med at plage deres it venner, selvom de ikke har tid – tag dog et kursus kvinde.

Og listen kan helt sikkert forlænges og alle kommentarer er velkomne – hvis du føler dig truffet af denne liste, skal du ikke ringe og skælde ud, prøv bare at tage det ind og mærk efter – god karma til alle.

 

 

 

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*