Rene linier og pengene fra starten

Vi vil hellere ha pengene
Hvor moderne vi end føler os er der stadig mænd i denne verden, der synes de har lov til at knalde verden tynd og sprede deres gener vidt omkring og på samme gang har lov at fnyse over kvinder der lever på samme måde og nyder deres lyst og frihed.
Så er der den slags mænd der mener at kvinder skylder hvis de, altså mændene, på en eller anden måde har ydet noget.
Som ham der inviterede til en kulturel begivenhed i, det der ovre i pigeverden synes at være, en venskabelig gestus efter års venskab. (og ja de har en gang haft et mikroskopisk sammenstød, der kunne ligne en seksuel relation).
Hele verden og deres venskab ramlede sammen, da hun tillod sig at sige nej til overnatningstilbud og da han efterfølgende blev konfronteret med at hun havde set til en anden ungersvends side, stoppede venskabet under stort verbalt udfald fra den maskuline side. Med adskillige selvmål indbygget i dialogen.
Så var der ham der ville have at hun skulle stå for alle de kedelige og faste udgifter hver måned, og dernæst skulle hans løn gå til fest ferie og farver, når han synes det var nødvendigt og dermed kunne hans humør og hendes seksuelle ”ydelser” være styrende for deres fælles oplevelser.
Kronen på værket var ham der gennem en årrække notorisk havde opført sig som et ondskabsfuldt røvhul overfor en hustru der var økonomisk klemt og som forsatte indtil han løb ind i en der sagde fra.
Adspurgt om han var vant til at kunne opføre sig som et svin og bagefter betale med guld og rejser, svarede han ja, som den største selvfølgelighed i verden.
Unge piger fortæller at de oplever at der forventes lagengymnastik hvis de har sagt ja til en sjov aften i byen med mænd der insisterer på at få lov at betale.
Faktisk synes vi at prostitution er et okay og ærefuldt erhverv hvis kvinder selv har valgt det og hvor mange har mon det.
Men en forventning om at vi skal være ludere på langtidskontrakt og dermed ligge ryg og røv til Jeres underlige hoveder, det er lige i overkanten.
Øv at skulle stå til en gratis koncert og vide at prisen er et knald, når man godt ved at entreen ikke er specielt høj og kvaliteten af evt. sex heller ikke .
Eller ikke at kunne råde over sin egen månedsløn fordi den går ned i det store sorte hul og dermed kun kan komme ud i livet og på rejse, når kæresten føler sig tilfredsstillet.
og fy for en madpakke at skulle opholde sig en uge i Paris med en mand der ikke ved hvordan man opfører sig efter indtag af bare små mængder alkohol.
Så kan vi lige så godt sige det højt NU: Vi vil altså hellere ha pengene fra starten

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*