lige et par hints til score replikker

Intens stirren fra det ene bord til det andet, fra øjne der svømmede mere og mere hen i takt med store mængder af alkohol.
Endelig tager mennesket sig mod til og vil gerne give et par gode komplimenter. Og her går det galt.
Mands mennesket er på nærværende tidspunkt så kampstiv at man som minimum skal være FULDSTÆNDIG DESPERAT hvis man nogensinde skulle finde ham interessant nok til at tage imod de drinks han forsøger at charmere med.
Og ved nærmere eftertanke har visse felt studier over årene alligevel givet en vis erfaring med ekstremt alternative scoreintentioner
Du er fandme så pisse lækker – fed åbning replik især sagt på jysk af et underligt mandsmenneske der hellere skulle gå en tur til vægtkonsulenterne end stå der og fylde sig dummere og dummere over aftenen.
Eller hvad med ham der modtog en (første) date iført slåbrok og ekstremt hvide fødder stikkende ud for neden, og som efter en hurtig rundtur i lejligheden, endte udflugten i soveværelset mens han langsomt og med et lille tvist ville åbne bæltet med ordene: Vil du se hvad far gemmer til dig? Nej tak – og så ellers på høje hæle ned af trapperne, til en efterfølgende storm af SMS:hvad har jeg dog gjort forkert?
”Åhh baby sig til mig at jeg skal tage dig med min store kæmpe … sig til ham han er stor og lækker” – man må ikke lyve vel!!!!! og muligvis kan vi lege at størrelsen ikke spiller en rolle – men så slutter deltagelsen i rollespil vist også.
Er du en frækkert der trænger til et lille klap bagi? Argh kan vi lige tage kaffen først eller måske udveksle tlf. nummer?
”Når først du har mærket mig tænker du aldrig på andre mænd igen” (ja ja nogle engangsknald skal der jo også være for det statistiske materiale) ” – så for den da er du inde?”
”Jeg er så god til at slikke – at jeg kan slikke din fisse tør” øhhh lille hint – det er ikke det der er det fede ved den lille seance.
Altså vi er helt med på at når to mennesker har en eller anden grad af relation med seksuelt indhold så kan de for vores skyld spille de roller de vil og sige lige hvad der passer hinanden i akten.
Men skal vi liiiiiiiiiiiiiiiiige sparke et par gode råd ind her – så hold igen med scorereplikkerne – de virker sjældent som andet end objekt til de vildeste grineflip henne i pigegruppen.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*