Hva sker der for kvinder der tror de ejer børnenes liv?

Har præcis hørt at den sidste nye trend blandt kvinder der ikke ønsker deres X har samkvem med fælles børn er at beskylde faderen for at pille ved ungerne eller udtale at han har et stofmisbrug.
UNDSKYLD hvad sker der lige??????????????? Med mindre din X, er stjernepsykopat (og vi ved godt de findes men det er ikke dig der skal vurdere det), så er det sgu dig kvinde der er den knaldskøre hvis du synes du kan tillade dig at bestemme over andre menneskers liv, blot fordi du har lagt livmoder til.
1. børn er ikke nogens ejendom
2. børn har ret til både en mor og far med mindre I er homoes eller har valgt at lave en donorbaby
3. du har sgu selv knaldet med ham en gang, så hvem er den virkelige idiot?
Og derudover så mister du den kæmpe gave og frihed det er at være to om et forældreskab hvad enten man bor sammen eller ej.
Tør sagtens at indrømme, at ja det er fandme ret fedt at kunne aflevere sit vidunderafkom hos X og gå i byen og fyre den af med god samvittighed Fordi man ved at ham der er sammen med ungerne er den eneste der elsker dem lige så højt som dig.
Og så en sidste lille ting: den dag dine unger opdager du er en tikkende bombe af kontrol, der tror du har ret til at styre verden, så risikerer du at få fingeren: for du er FULD AF LØGN hvis du bilder børnene ind at de er dit et og alt og samtidig nægter dem retten til deres far.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*