Fællesindkøb og Netto nej tak

Hvordan med mad? skal vi handle og lave mad sammen hos dig? – Hvis jeg køber ind kan du så lave mad? øhhhhhhh hvad er det der får mænd til at tro at voksne kvinder synes det er fedt med fællesindkøb og madlavning med efterfølgende opvask?
Drenge!!!!! måske kan I komme afsted med at lave det til noget romantisk med de unge tøsebørn i dater og som håber på evig kærlighed og familieliv. Men vi andre HAR været der – vi ved godt at efter Irma følger Netto, og dernæst starter hverdagen. Mange af os har sparsom tid uden børn, så vi vil dates for fuck sake. Vi vil inviteres ud, vi vil føres og feteres, bestem gerne hvad jeg skal ha at spise og knald natten lys uden overvejelser om opvask og vasketøj. MEN GØR NOGET.
Hvis du ikke har råd til en hurtigt romantisk tur til Rom, så hold hellere kæft end at begynde at planlægge budget sommerhusferie i Marienlyst med delebørn og hjemmelavede burgere på engangsgrill.
Og jo gerne hjemmelavet mad, som vi laver- hvis det er i din knaldsjove campingvogn med sparsom plads hvor vi drikker og fulde og fortæller løgnehistorier til vi går omkuld i køjen, og ja gerne middag hjemme hvis det er der hvor du fylder hele din lille lejlighed med sushi og lyserøde bobler eller ja for fanden gerne de frikadeller din mor har lavet til din fryser hvis du kan kombinere det med stroferne af den gang du søgte ind på operaakedemiet – men nej nej nej til praktiske foranstaltninger!!!!!!!!!!!!!!! nej nej nej til fælles Ikea ture medmindre det er for at prøve senge for sjov.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*