PAS PÅ HAN GORILLAERNE – de brøler så højt

Nogle mænd har et voldsom udviklet overjeg og i tilgift dertil en meget lille jeg følelse, der gør at de bliver nødt til at opføre sig som gorillaer
Når de mænd ind i mellem er ekskærester – kan man i små korte glimt føle sig som ufrivillig besøgende i ZOO.
Vi taler ikke om de Xér der fint kan finde ud af at sige hej når man mødes, eller som måske oven i købet er blevet til det I var engang – rigtig dejlige venner.
Nej de andre, dem er, er så forsmået over at vi forlod dem på grund af manglende evner i forskellige retninger.
Regel nummer 1: vend aldrig ryggen til en gal gorilla – for de tromler alt levende omkring sig ned på deres kæmpe trampen gennem det der engang Jeres fælles jungle.
Stortrommende på brystet og brølende af fuld hals, tror det, de kan bestemme hvem du skal se, hvor du må komme og hvem du må tale med.
Wake up, baby – dine dage er talte og hende du engang holdt som prinsesse i din kæmpelap er for længst ude over stepperne over svinger i kærlighedslianer med en Tarzan, der har så fin balance mellem sit JEG og OVERJEG at han ikke behøver brøle sin magt ud over savannen.
OBS. Gorilla hanner med overudviklet overjeg kan kendes på:
Let foroverbøjet holdning med krum ryg, voksende vom og lange arme – så de kan bruges til at hamre brystkassen i smadder mens de råber til alverden: JEG ER EN ÆGTE MAND.
Og vær søde ved dem Girlies hvor meget det end forpester Jeres liv – de er kun små drenge der ender i en abegrotte med alle de andre forladte hanner og så kan de stå der og råbe til i al deres nøgenhed: Vi var mænd engang.
UGENS RÅD: Knald mere men gør de med rigtige – det gør livet lettere når I skal skilles.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*