lev som singler i ægteskabet og hold op med at være misundelig

”Det er fordi du er alene at du har så meget tid til at gå til sport, dyrke karriere og lave alt mulig sjovt” citat fra gift kvinde der ikke kunne komme med i fitness, eller biffen etc.
Så for fanden nu er det pludselig det fede at være alene og nu kan parforholdet så få skylden for at du er for fed, keder dig ad helved til og ikke gider gi den gas på jobbet.
ØHHHHHHHHHHHHHH slap dog af I er to der dele opgaven to der har økonomien at deles om
Vi bliver lige nødt til at minde om, at os der er alene gir den gas på jobbet i perioder fordi vi bliver nødt til at tjene forholdsvis flere penge end jer andre, der er nemlig ikke singlerabat på hverken el-regning, licens eller varmeregning.
Og ja vi har tid til at gå til sport både de uger vi har unger og de uger vi ikke har – for vi hiver bare ungerne med.
Og ja vi har det ret sjovt, for vi prioriterer at være sammen med mennesker der fylder os med energi og overskud, så vi ikke sygner helt hen de uger vores unger sidder hos X og spiser spagetti med kødsovs i en anden familie end den vi engang troede var vores.
Men I kan jo prøve det henne i ægteskabet.
Lad som om I har delebørn og del livet op i mellem Jer.
Den ene uge er du på derhjemme og kan hygge dig og lave sjove børneting med ungerne de vil elske at få dig lidt alene og du begynder at høre hvad de siger fordi det er DIG og DEM. Du kan se veninder og deres børn, du kan gå til vandaerobic med dine teenpiger fordi det er pisse sjovt og godt for jer begge.
Og din ægtefælle kan med god samvittighed fyre den af på jobbet, gå ud med sine venner eller stene foran tv en halv søndag.
Ind i mellem kan I så tage på dates – klæd Jer lækkert på og fyr op for læbestift undertøj og kropspleje for det er det vi singler gør – forskellen er blot at I gør det med hinanden og der er sgu mange fordele i det.
I slipper for lange underlige møde på cafeer med mennesker der er noget andet end det du umiddelbart troede. Du slipper for fumle begynder sex – du slipper for at besøge kønssygdomsklinikken fordi du glemte det med det sikre sex – du slipper for honeymoon fever og du slipper for at glo på telefonen i Håb om den ringer, du slipper for at skifte nummer konstant fordi du er kommet til at gi det til de forkerte og du kan nogenlunde frit komme på de fleste barer i byen.
Og så slipper du for at sukke længselsfuldt over at leve det liv dine single veninder lever og hvis du forsat gør det så se at komme af sted og hold i hvert fald op med at være misundelig.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*