Konebytteri i ruccolasegmentet

Den ene halvdel af dette site befinder sig i øjeblikket rimelig jævnligt i den del af ruccola segmentet der hedder Nordpå, nærmere bestemt et sommerhusområde, der frekventeres af familier fra Kbh K, Ø og F.
Den samme gamle Købmand har i årevis serviceret kræsne Københavnere, der klæder sig i tjekket weekend tøj og forsøger at være afslappet på den landagtige måde, og det er dejligt.
Det er de samme mennesker der er kommet der i årevis, det interessante er blot konebytteriet.
Mens man hilser venligt/hjertligt/køligt over køddisken, forsøger man at huske om det er kone to eller tre han har med denne gang. Flokken af børn vokser i takt med vigende hårgrænser, og antallet af småbørn (IKKE børnebørn)er ligefrem proportional med antallet af grå hår og nye koner. Man(d) blot har byttet lidt med naboerne fra de forskellige steder man nu har boet, i hhv K,Ø og F. Så indgangsreplikken lyder nogenlunde sådan her: Nå hej er du her, øhh hvem er du egentlig sammen med nu? og svaret kunne lyde: ” jo jeg er sammen med X, som har barn med Q, der lige har fået et donor barn og det er ham vi passer i weekenden, mens hun er på tur med sin gifte elsker og vi holder alle fødselsdage sammen”. Intet nyt blod i flokken – allerhøjst de nye unge kvinder, der træder ind på arenaen og heldigvis godt ved hvordan de skal opføre sig, for de var børn i segmentet for ti minutter siden.
Så på en gang skræmmende velkendt og på en gang frydefuldt at vide, at der er udsigt til koldhævede boller transporteret med hjemmekærnet smør i farverige loppemarkedsindkøbte (eller allerbedst helt originale) køletasker, indtaget med hyldeblomst (gave fra naboen) og solnedgange i underspillede klipklappere og noget lyserødt filt med hætte,
Og endnu bedre at vide at man til efteråret kan ligge hele omegnen i lage og med indforstået mine forære det videre til alle de andre – og på den måde være med til at fortælle alverden hvordan et rigtigt kvindeliv skal se ud.
PYYYYHA udbrydergrupper i Nordlandet søges – høje sko – makeup til søndagsbrug – seriøse branderter og chips og cola til morgenmad.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*