tre mænd til alle kvinder NU

Alle kvinder burde have tre forskellige mænd
1. Første Mand er ”handy mand” ham der bare ved hvad du gerne vil have lavet af praktiske ting og som kan se tingene af sig selv. Alternativt ikke bliver sur hvis du gør opmærksom på ting han ikke har set selv. Ham der ikke vælter en væg uden at bygge den op igen indenfor en rimelig tidsramme. Ham der ikke forventer mad – kaffe – øl – sex – fridage med drengene til gengæld for lidt søm og skruer. Ham der rent faktisk får sit kærligheds kick af at lave praktiske ting for lige nøjagtigt DIG.
Ham der vinker dig glad af sted på wellnes weekend med veninderne mens han bliver hjemme og afhøvler gulve og samtidig forstår at du er lidt træt når du kommer hjem efter en god weekend med tøserne.

2. Den anden mand er din egen ”ADONIS”. Ham der blot skal have et enkelt blik til lidt hud, før han kaster sig over dig og sørger for at du kommer i himlen på noget der ligner et splitsekund. Ham der ved at køkkenborde ikke kun er til at snitte gulerødder på og har overblik over at man sagtens kan være mere end en i en lille brusekabine. Ham der smider en blød pakke på bordet med en forventning om at du inden der er gået få timer ligner en million og blot lader dig føre med i den leg, hvor han har sat reglerne. Ham der godt ved om flyve turen skal være en hurtig lille svip tur eller om vi snakker overseas på 1. Klasse i en skøn champagne rus – og som gerne flyver mere end en gang efter en kort pause.

3. Tredje mand er bamsefyren – ham der bare vil nusse dig på maven og ligge i ske med dig uden risiko for du får noget langt og stift presset op i ryggen. Med bamse kan du spise knækbrød og drikke the med honning i sengen uden at børste tænder bagefter og han gider godt lytte i meget lang tid på dine tanker og frustrationer om veninder og kolleger på jobbet uden at hive værktøjskassen, med ”den fixer jeg lige lim” frem.
Med bamse kan du gå i seng i dine bløde bomuldstrusser og natsokker, uden at tjekke bikiniline og små stubbe på benene og han synes du er helt vildt skøn, selv når du kommer til at sige underlige lyde i indsovningsfasen. Og bamse kysser dig vågen selv når din ånde minder om et rædselskabinet.

Tænk helt praktisk hvor mange timers parterapi man kunne undgå, når parforholdet efter en stund byder på diskussioner om mængden af timer på lagnet i fuldt firspring, kontra stille stunder med bøger i de samme lagner eller tiden med et vaterpas’.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*