dameblads sniksnak

Livet henne i damebladende

En meget almindelig lørdag i indkøbshelved blev vi begavet med et gratis livsstilsblad, oven i dyrt indkøbte produkter til kamp mod det største røvhul i verden: Tyngdekraften.
Og således fyldt op og spartlet ud lagde vi os til rette for at blive klogere på en række emner:
En turbo kur mod lykke lokkede på forsiden og sammen med en veninde gik vi ombord i kuren med stor interesse.
Det er vores eget ansvar at blive lykkelige og vi skal blandt andet acceptere vores fortid og lade bebrejdelserne ligge OG se på hvad vi kan lære:
” nå ja men tak fordi du var et fjols ”matematik Finn” og gav mig et livslangt hadefuldt forhold til det produkt der hedder delmængder og geometri. Det koster da ikke så meget at skulle betale sig fra lektiehjælp til sine unger, når man ikke kan følge med på 1. Klasse niveau
Eller tak kæreste Finn over du ikke gad have sex med mig- det gjorde jeg gik i terapi og fandt ud af at det naturligvis er MIG der er helt okay og dig der har et problem.
At jeg lige var en tur over krystal healing, nødhjælpsdråber, clairvoyance og en halv meter selvhjælpsbøger inden min bankrådgiver råbte vagt i gevær det tilgiver jeg sgu.
Tro ikke på alt hvad du tænker:
Okay jeg holder op med at tro på lige nu at det ikke betyder noget at min konto er overtrukket – at min husleje er for dyr, jeg tror sgu ikke på de tanker der fylder mit hoved med at han aldrig ringer igen. Selvfølgelig gør han det, det er normalt at vente fem uger og den der ring på venstre hånd var da ikke en vielsesring, det sagde han selv og alt andet er jo bare tanker.
Lad kærligheden bestemme:
Det lover vi , næste gang så er det sgu ren kærlighed der styrer løbet…………slut med snik snak om opvask, sure sokker og manglende nærvær love rules.
Hvis din krop er lykkelig er du lykkelig og den blir så lykkelig af god mad, søvn og motion.
Slut slut slut med chips, dødemandssøvn ovenpå en flaske vodka – men måske man kan komme noget sundhed i forkøbet ved at lave vodka hindbær smoothie evt. med blåbær og knust kodimagnyl, så er der både tømmermændsforebyggelse og antioxidanter.
Få kontakt med ånden – nej tak vi hopper over – de gange vi har kontaktet ånden har det været i glasset og det bliver noget mas og alt for uhyggeligt.
Gør det du brænder for og gå efter din passion SÅ bliver du lykkelig. Hvad fanden gør man når ens største passion er dolcegalucci sko og tasker, endnu engang må man sige at hverken bankrådgiver eller fogeden er enig i at man skal efterleve sin passion.
Dyrk sunde relationer – okay godt så, ud af stambaren og på yoga ferie……….hvilket fører hen til næste artikel.
Tarmskylning. Hvis man lader et langt rør føre op i sin, meget private zone og samtidig lader tarmdamen ælte ens svulmende vom, så føles livet straks lettere. Ja tak i hvert fald når man går ud derfra – med tom tarm og pengepung. Men ja ja ja vi indrømmer we did it.
På ingen tid kan man også komme i form med en særlig gymnastikform der giver lange smidige muskler og særlig hvis de udføres på strand iført hvide tætsiddende tøjstykker.
Altså vi har ingen af den slags muskler og det er tarveligt at lade andre være tilskuer til gymnastiske øvelser på sand.
Man kan også tabe sig hvis man ikke bærer hovedet under armen når man træner. Altså herfra synes det ret sejt hvis man er så smidig at man kan få hovedet ned under armen og så kan det jo passende bruges som håndvægt og dermed er man flere skridt foran evt. mormorarme.
Men rolig ind imellem alle de videnskabelige artikler er der måske synes en smule ambitiøse er der tilbud på en masse ting der gør livet lettere.
Tag nu for eksempel ekstra stærk fastholdelses creme UDEN parabener – godt nok til proteser også kaldet: ”Deres tredje tænder” men tænk lige over potentialet i så stærk en creme.
Tand Finn fra Hellerup udtaler f. eks: at cremen er utrolig nem at bruge, smører blot en lille stribe på og efter 5 minutter er den klar til brug.
Hvis man er ved at dø den ene gang om måneden hvor den russiske revolution kommer til at minde om en spytklat, kan man blot spise et biprodukt der til gengæld ikke stikker og det holder også helt hen til overgangsalderen.
Vi æder dem jo råt damebladene og der er stor nydelse i at lade fingrene bladre rundt i glitrende papir og kigge på åle slanke supersunde kvinder, der hver dag står op og laver sig en valleprotein blåbær smoothie med spinat og soyamælk. ”fordi det giver energi til min hjerne”
Vi pukler rundt for at spise superfood, træne 5 timer om ugen, have kvalitetssex, og økologiske børn i hjemmestrik.
Men lykke på fastfood niveau er bare ikke lige altid så let og tilgiv mest at alt dig selv når du er pisse sur på dem der vitterlig har været en røv overfor dig eller har været ødelæggende for dig og dit selvværd.
Hvis du har svinet din krop til med chips, røg, natte dans og tilfældig sex, bliver du med garanti ikke mere lykkelig af at få noget saltvand op i tarmen- men grin ad det med gode veninder i stedet, det er billigere og sjovere.
Og ja kvalitetssex, kvalitets mad, kvalitets tøj og kvalitets vin er da helt sikkert dejligt.
Nogle gange er det bare lykken at spise en haps dog, købe en klud til ungerne i tøj og sko, så man selv har råd til at drikke igennem, inden man skal have et kvikknald hvor det kun handler om råt og uforfalsket begær.
Og undskyld vi har intet på Finn

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*