Selvfølgelig kan du kende dig selv hvis du er et røvhul

Vi bliver tit spurgt om man vil kunne kende sig selv på fuldafløgn.
og til det er svaret JA!!!!!!!!!!
Vi hænger naturligvis ingen ud med navn eller noget andet – der gør at man ved hvem vi taler om.
MEN hvis du har opført dig virkelig stupidt i vores øjne, hvis du har trådt os over tæerne, knust vores hjerte eller såret vores forfængelighed.
SÅ vil der være en rimelig mulighed for at du vil kunne kende dig selv i vores beskrivelse af dine bedrifter.
take care

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*