Korte gode tricks til kopirumssex

I Irak er det forbudt at have sex uden ægteskabet, spise svinekød og drikke spiritus – I Danmark kaldes det Julefrokost
Så her piger et godt tip til julefrokosten:

Adonis typen: Han er lækker at se på men pas på han har fået for mange gratis blowjobs og han er sjældent særlig fantastisk på et lagen eller i kopirummet – og husk endelig kondom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den talende forstående type: man kan aldrig rigtig vide hvor den ender – brainfucking eller en tudekiks

Den kloge stille tilbageholdende type DRØMMESEX

Skulle alt det her glippe så prøv noget helt nyt – ta hende den lille lækre i receptionen hun trænger sikkert til et rap i røven

God fornøjelse piger

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*