Hvad kvinder vil ha´…!!

Vi takker på Fuld af løgn for denne fine gæsteoptræden fra en kær veninde

Alle mine veninder er stærke, seje, selvstændige, målbevidste og smukke kvinder, der ved hvad de vil have, og det indbefatter også at de ved, hvilke værdier, de ønsker en mand skal indeholde.
Hvorfor er så mange af dem – og undertegnede indbefattet – stadig singler? Kræver vi for meget? Hvorfor er det så svært at finde manden i ens liv?
Det kan der jo være mange grunde til, men ét af spørgsmålene må være, om mandens rolle er blevet for utydelig, for hvad skal vi kvinder egentlig bruge en mand til? Vi er stærke, kan sagtens selv opdrage vores børn (vi kan oven i købet få børn uden at behøve at være i forhold), vi er økonomisk uafhængige og har et stort netværk af venner og veninder. Hvad skal vi med en mand?
En mand er flødeskummet, en bonus i vores liv, eftersom vi ikke er afhængige af hans penge eller status. Samtidig skal han være vores spejlbillede som fremelsker det kvindelige i os ved hans egen mandighed. Tosomhed er dejlig, men ikke for enhver pris. Eftersom vi kan klare os selv, gider vi ikke bøvl og vælger at være alene frem for at være sammen med en mand, der ikke opfylder vores behov. Men hvad er det for behov, og hvad er det vi vil have?
Jeg hører ofte veninder fortælle, og kan kun tilslutte mig, at kvinder ville ønske at mænd var mere MÆND. De erfaringer jeg har høstet, og som en del af mine stærke, seje veninder også har erfaret, er, at de mangler modspil, mændene er for føjelige, er for jaloux (endnu et tegn på stor svaghed og usikkerhed), enten på andre mænd eller måske i værste fald på vores børn, og vi mister respekten for dem. Vi mister respekten når vi ikke får modspil, og nogle af os søger nærmest grænser i længsel efter at få det savnede modspil. Vi kræver rummelighed i forhold til vores børn og vores liv, en mand der tør og kan give modspil, og som viser uforbeholden kærlighed og loyalitet, og ikke mindst en styrke når forholdet kræver det. Hvorfor er det så svært at finde?
Hvad nu hvis mænd tog noget mere styring, hvis de formåede at hive os i rottehalerne og sætte os lidt på plads? Hertil og ikke længere!! Hvis de formåede at få os til at føle os som kvinder og ikke som deres mødre? Hvis de i stedet for at trække sig tilbage til deres hule og slikke deres sår, ville kæmpe for deres kvinde? WOW!!! Så ville vi nærmest eksplodere af respekt og kærlighed!!
Men er kvinder så det mænd vil definere som ”rigtige” kvinder? Er det en kvinde, der gemmer sig i grotten og passer afkommet og garver skindene – i dyb taknemlighed for hans beskyttelse i form af styrke og mad? Eller er det mændene der sidder i hulen og vi er dem der er ude på prærien og nedlægger okserne? Det føles tit sådan.
Er mænd blevet føjelige fordi de instinktivt tror at de bliver stødt ud hvis de vil bestemme? Har vi byttet roller, så mændene skal gå på barrikaderne som kvinderne gjorde i tresserne? Feminister bliver til… – maskulinister…
Dette er ikke en generalisering af mænd, men blot en lille tanke, som udspringer af egne samt andres erfaringer 🙂

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*