Grøn the og mandler!!!!!!!!!!!!!!uargh

For nogle år siden blev den ene del af dette site inviteret til middag hos en rimlig lækker mand i de ydre forstæder.
Karbonader, stuvede ærter og dåseøl – ikke videre romantisk scoremiddag, men dog ret maskulin og det kunne jo lyde lovende, hvis ikke det var fordi huset var indrettet af en feng shui terapeut, med blandt andet laksefarvede rullegardiner, et karaoke anlæg (for alvor) og en kridhvid stofsofa, hvori jeg blev sat og skulle høre en del varianter af” my way”.
Bævrende af angst for at spilde brun rom eller menstruere på den hvide sofa, førtes jeg senere til saunaen og havde nær endt mine dage der, da jeg liiiiiiige havde glemt at fortælle om min duft allergi og var ved, at lide kvælningsdøden i hørm af lavendler og babylyseblå ens håndklæder.
Hvad sker der for grøn the og mandler drenge? Alle årerne med alt for mange øl og smøger er nu pludselig trådt i baggrunden til fordel for omega 3 fedtsyrer, økomandler, grøn the uden sukker og barberede kropsdele. UFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alkohol er erstattet af smooooothies fordi det ikke må gå ud over dagsformen henne i centeret hvor der dyrkes yoga og pilates med særlige lektioner i meditation.
Der har henne i drengeverden sneget sig en sær form for askese ind der på ingen måde er særlig godt for m/k rollerne.
Hvor blev festerne – med den brune rom, smøgerne og den hjemmelavede karaoke mikrofon af den tomme romflaske, hvor vi står på sofabordet og synger” hott stuff” med Donna summer, iført en kjole der er krøllet , bollehår og strømper der sidder forkert, ved siden af en mand der har tonsvis af røde kys i hele hovedet – dog af?
Det er så skide svært med det der M/K når nu man er oppe imod en flok modne mænd der pludselig er mere feminine end vi er og her taler jeg ikke om vores gode skønne drengevenner der søger kærligheden i samme kønscirkler som os.
Der er altså stadig noget vildt forløsende over ”skægpest” løgnehistorier og lette blå mærker på overarmene, efter en vild nat, som man kan fortælle sine veninder om over en kop grøn the med mandler, når man om mandagen går på endnu en ny udrensning.
Nøøøøøøøj det er for …… nej det er sgu ikke for mænd det der askese og hvis I gør det alligevel så shhhhhhhh.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*