bordlamper med sparepærer lyser gustent

En kæmpe stor limousine kørte ind foran den lille sommerhusgrund i Nordsjælland hvor vores lækre veninde festede – iført en buket røde roser og en flaske champagne blev hun bortørt af, om ikke prinsen på den hvide hest så i det mindste i den hvide limou. De skulle erobre verden sammen og hun var det mest fantastiske han nogensinde havde mødt. Lettere overrasket overgav hun sig efter en kort periode med lignende store tiltag og efter en lille måned var festen forbi og hun sad måbende og mentalt forslået tilbage i røgen fra bilen der kørte bort

“Jeg aldrig elsket dig så højt som nu” fik en anden veninde at vide på nogenlunde måneds klokkeslet gennem mere end et halvt år af hendes gifte elsker.” jeg skal bare liiiige have lidt tid, men du er kvinden i mit liv”. Ja altså bortset fra den kone der var derhjemme som opdagede affæren og blev meget  ulykkelig, men valgte at blive hos den mand der havde opført sig  som gedignt røvhul (og forsatte) nå¨ja og så hans tidligere elskerinde han opsøgte i raseri og knaldede  da vores veninde tillod sig at søge nye græsgange.

Honey jeg har så svært ved at udtrykke mig med ord i dagligdagen, men nu er vi spritstive og her i dine lange lokker blir jeg nødt til at sige: “jeg elsker dig, du er den mest fantastiske kvinde , jeg har aldrig følt mig så SET som hos dig, jeg lover at bære dig gennem alt og vil skal dele hus og kolonihave”
Glemte lige at fortælle………at jeg en dag lukker døren –  for aldrig at åbne den igen ej heller med en forklaring  om hvorfor –  håber du klarer den honey.

Du er fuldstændig fantastisk og jeg vil dele mit liv med dig – sov godt min elskede – nej det går da ikke for stærkt vi er jo vilde med hinanden.
– ups jeg har ikke lyst alligevel jeg er ikke parat og jeg synes det er gået så stærkt, så jeg hopper af.

“må jeg låne din bil til at hente mit barn” ?” ååååååh lad mig køre med lad mig møde din datter, hun er en del af dig, derfor skal jeg også lære hende at kende hurtigt”.
“dav jeg er din mors nye kæreste” nåååååå nej det var jeg ikke helt alligevel for jeg blev lige lidt bange.

Du er virkelig kvinden i mit liv jeg elsker dig og jeg vil have børn med dig og vi skal allesammen bo sammen i et stort kæmpehus – åååååååh nej ups jeg glemte lige at jeg faktisk ikke rigtig kan lide dine skønne drenge og føler mig forbigået når du har opmærksomheden på dem.
Hvad sker der henne i Jeres verden drenge????? Hvem har bildt jer ind at kvinder vil høre alt det bullshit, for at tro på det er kærlighed? Det er at føre andre mennesker bag lyset og det er både ondt og umodent.

“jamen jeg troede faktisk jeg mente det” sagde en mand engang adspurgt om slagmarken bag ham, af mentalt forslåede kvinder.
Jamen undskyld hvor gammel er du lige???? kunne det måske være en plan at holde lidt ind til siden og se efter om du er på rette kurs INDEN du hiver andre med dig i faldet?

Et godt trick kan være at sætte sig ned og skrive BEHOVSUDSÆTTELSE et par tusind gange inden man skriver jeg elsker dig til en man lige har mødt.

Ingen bliver jo lykkelige af at få at vide de er elsket, hvis det ikke er sandt – så fremkalder det KUN tomhed og sorg.

“Som at tænde for en bordlampe”, sagde en af vores drenge venner, der søger kærlighedsbekendtskaber i samme kønsrækker som os, og bordlamper kan jo være fine nok til det de skal bruges til, men hvis man vælger at bruge sparepærer gir de et fandens gustent lys.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

2 Comments

  1. det virker ofte som om at mænd kommer i serieorgasmer når de kan få lov at sige jeg elsker dig til en de lige har mødt, fordi det er hvad de tror kvinder vil ha – meeeeeeeeeen de fleste af os kender et blålys når vi ser det , så hold op med det

  2. Sjovt, ham kender jeg også.
    Han var ikke bange, han havde “bare” fundet sammen med sin X igen. Og x’en vidste intet om dig før end det var “for sent”. Sorry!
    Vi er to kvinder der blev klogere i dag, takker!!!!!!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*