tyngdeloven er et skide røvhul

Der er sneget sig en ny trend ind i kvinder over 40´s liv – nemlig at det skal forherliges som de nye 30 og vi har så travlt med at fortælle: Det er dejligt at blive ældre, vi har aldrig haft det bedre, vi nyder livet mere nu, vi har overskud til os selv, vi ville ønske vi havde haft det sådan da vi var unge og forsæt selv listen.
Disse mantraer gentages så ofte og i forskellige fora at man skulle tro at det var for at overbevise sig selv at det nødvendigvis må råbes ud i hele den store vide verden.
Men er det sandt? Eer det så superfedt at blive over 40 50 eller 60 og er det et udtryk for stor lykke at man “aldrig har haft det bedre” eller er det dybest set resignation? Tyngdeloven er jo for fanden et forpulet dumt svin, der blot udfører sin pligt og får “tingene” til at vandre nedad? Hørte til en pigemiddag (langt ude ord for en forsamling af kvinder over 40 der indtager mad sammen), at en kvindes røv falder med 17 cm fra hun er 18 til hun dør!!!!! Ta den du og vær skide glad for det.
Er sandheden ikke snarere at man ville ønske man havde den krop man havde som 18 OG den forstand man har i dag.
Og hvad skulle vi ellers sige andet end at vi er skide glade for os selv, når vi er over 40 – hvad er alternativet? der er jo langt igen hvis vi skal gå og være kede af det.
Så er det lykke eller er det accept og med accepten kommer lykken?????
“Som at pakke en lækker marcipangris ud” kommentar fra midaldrende herre efter fysisk udfoldelse med en 26 årig skønhed.
Gu er det da hamrende lækkert med ungdommens sprødhed og gu er vi da mange der er misundelige helt ind i vores rynkede nedadgående + 40 årige kroppe – men det forhindrer os naturligvis ikke i at nyde vores liv som midaldrende og Thank god for det.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*