Vi kan sagtens stjæle din mand vi gider bare ikke – så slap af

Det er tit interessant at betragte hvad der ind i mellem sker med en gift kvinde, når hun og hendes familie møder en kvinde der ved første øjekast ikke har en mand.
Alle antenner er ude og uanset hvordan hendes mand ser ud, eller hvor dræbende kedelig han konverserer, er hun sikker på at den enlige kvinde kun er ude på en ting, nemlig at gafle hendes mænd og fortære ham lige for næsen af hende.
Okay de gifte kan selvfølgelig være interessante ud fra den betragtning at de er prøvekørt af en eller flere kvinder før (kig på antallet af børn i flere aldersgrupper), men så stopper det interessante vel i og for sig også.
Og hvorfor skulle det egentlig være sådan at man som enlig kvinde kun kører rundt med en stor fed radar der søger efter mænd at stjæle fra andre kvinder og kan man overhovedet stjæle et menneske fra et andet, hvis det ikke vil tages- eller kunne man måske fristes til at sige it takes one to know one??
Så rolig kære gifte kvinder – vi er ikke en hel frådende flok der blot står hungrede i kulissen og gisper efter flere delebørn og store familiebiler.
Og vi kan sagtens konversere din mand uden at nappe ham på bagtrappen hvor han ryger i smug fordi du ikke kan tåle røg.
Det er blot så anstrengende altid at skulle igennem en mur af kold luft fordi man som single kvinde begiver sig ind i parland.
Og ja hvis du har fornemmelsen af en anden klan skride med din mand, er det sikkert rigtigt og ja vi er ofte i situationer hvor vi godt kan snuppe ham!!!!!!!!!!!!! Men gider vi? Nej så ender vi jo bare med at være dem der sidder bange tilbage når vi møder alle de enlige kvinder.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*