Velkommen

Fuld af løgn handler om løgn blandt mennesker.
– Om de små hvide løgne og om de større af slagsen, og ikke mindst løgnen overfor os selv. Hvor mange af jer, har ikke taget sig selv i at lyve sig bedre, sødere og sundere i div. kvindeblads tester – vel vidende – at det med at jeg altid køber økologisk, aldrig spiser æg fra burhøns og har den mest fantastiske karriere samtidig med jeg er den den perfekte mor og kæreste/elsker/kone – er den største løgn- men det lyder jo godt og er det billed vi rigtig gerne vil se af os selv.

<a href=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22394&bannerid=39168″ target=”_blank” rel=”nofollow”> <img src=”https://www.partner-ads.com/dk/visbanner.php?partnerid=22394&bannerid=39168″ border=”0″></a>
Vi fortæller ikke at ungerne har fået en møntmad med i skole, ja bevares de er jo store nok til at skrabe 20 kronen af brødet og løbe ned og købe sig en sandwich- og motion har jo aldrig skadet nogen. Eller at jobbet heller ikke lige var lykken denne gang- sjovt nok var alle de andre  komplet idioter! – eller at konflikter i hjemmet bliver løst med kommentaren : fordi jeg siger det.

– om den løgn vi fortæller igen og igen for at hævde os selv, for at gøre os bedre end andre, for at charmere os ind hos andre, gøre os mere spændende end vi egentlig dybest set er.

Fuldafløgn.dk så sit første spæde lys, en dag udenfor et konditori, hvor vi sad og fyldte os med sukker, fedt og koffein i ganske fornuftige mængder, mens vi talte om, hvorfor vi aldrig er helt ærlige omkring vores liv, når vi er i gruppe med andre kvinder, altså fremfor alt al den løgn, især kvinder fylder hinanden med og som dybest set er så kvindeundertrykkende og nedgørende, at ingen mænd nogensinde kan hamle op med det.
Løgnen fylder alle steder i jagten på det fede og spændende liv og vi lyver selv STORT – hele tiden- for vi er også hoppet på toget, om at være særlige/spændene/urbane/smarte etc. – ikke bare overfor andre men også overfor os selv.
Der er mange vi skylder en tak for at denne ide opstod.
Først og fremmest alle de kvinder i vores liv, der har fyldt det op med hjemmelavede speltboller, chutney, marmelade, smoothies syltede rødbeder, hjemmerørt mayonaise, saltede sild og grov fedtfattig remoulade. Detoxkure, slankekure, motionshysteri, fødselsfortællinger, børneopdragelsesprincipper, solstrålebørn, drømme ægtemænd og de spændende stunder med Jeres hemmelige elskere.
Tak til mændene i vores liv, der har fyldt os med skønne stunder, hemmelige møder, pis, papir og søde ord, ført os til himmelen og ned igen.
Kollegaer og partnere der har været gode skønne sparringspartnere, dolket os i ryggen melet deres egen kage, gået turen for os, hjulpet os når tiden var knap og troet på vores projekter.
Og sidst men ikke mindst vores skønne unger, for hvem vi har løjet for tusindvis af gange i kærlighedens navn – når vi har villet beskytte Jer mod en verden, der fra vores side af bordet var ond.
Sammen med takken bør der måske også lige falde en undskyldning til alle de mennesker, der er eller har været i vores liv, UNDSKYLD UNDSKYLD UNDSKYLD du risikerer at blive brugt som emne på vores blog, uden måske helt at synes du har fortjent det, men alene fordi vi har vurderet det skal v
ære sådan, UNDSKYLD. Aller kærligst Charlotte og Maria

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

3 Comments

  1. Hvor velkomment, jeg vil glæde mig til at følge løgnene og vil elske at spejle mig i dem.
    En vedkommende blog i en tid hvor man nærmest kan mærke antrit til mindreværdskomplekser af at åbne for de sociale medier.
    Kh Annette

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*