uh uh uh lav din egen julekalender hvis du er en god mor

Klik på linket og kast op.
Tomme konservesdåser pyntet med glimmer og hjerter sat på en hulahopring og hermed har du hjemmelavet gavekalender og dermed bliver du en god mor.
opfordrer også til at der assisteres ii at få lavet en udgave til juleambitiøse fædre.
UNDSKYLD hvorfor er det at man er en bedre mor eller far fordi man selv rasler en masse skrammel sammen til en julekalender – ungerne vil ti gange hellere ha du bruger tiden hyggeligt med dem, end at du skal bruge din dyrebare tid på at lave showoff til de andre mødre. klik på det her link X reklamen for lækkert hår væk og ha en spand parat til at brække dig i.

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*