hvad sker der for spelt mælk

Er det sandt eller falsk findes der virkelig noget er hedder Speltmælk og hvad i himmelens navn skal det gøre godt for?

Fik det at vide på et brunt værtshus i går aftes hvor der både blev drukket direkte af bajerflasken og røget smøger uden filter

På ganske få år er FÅR og co, og alt hvad der siger mæææææh, eller har gjort det da det var levende blevet det nye sort. Således er det finere at spise gedeost, drikke gedemælk eller lave morgenmad med fåreyoughurt og hjemmestrikket müsli.

Hvad har de stakkels køer dog gjort?

Og SPELT er det ikke en urhvede sort – vi ved fra bunden af vores fedtomkransede hjerter at der ikke var noget der hed speltmælk i urtiden.

skål i sødmælk

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*