Hit med mit overblik NU

En kær veninde af os er kommet ud i et stormvejr på grund af andres manglende overblik og gigantisk udøvelse af magt
Ikke at spille med åbne kort er at tage muligheden, for overblik over eget liv og vej frem, fra et andet menneske og det fortjener ingen.
Det er okay at sige hvad man vil ha og ikke ha, men at køre andre mennesker rundt i manegen for egen vindings skyld er både lavt, løgnagtigt og direkte ødelæggende.
At tage overblikket fra en anden er verdens nemmeste ting, hvis man er den der sidder på magten, men spørgsmålet er hvor fedt det er at have magt hvis man bruger den til at nedgøre og ødelægge mennesker i sit kølvand.
Kan fristes til her at referere til Rytteriet ØV

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*