Andre folks børn og sure gamle damer uargh

Den ene halvdel af dette site befinder sig lige nu i sol og varme og………………med en masse børn, man godt kan kalde andre folks børn, for det er ikke børn der på nogen måde er tæt på mig.
Da jeg for snart mange år siden lå med min førstefødte i armene synes jeg det var vildt synd for de andre på hospitalet at deres børn var så lidt pæne når jeg nu havde fået det vildeste vidunder på denne jord.
Ved senere fremkaldte fotos kunne jeg måske godt se at det var et udfald af ammehjerne, men ens egen ER JO LIDT SKØNNERE, det ved i hvert fald forældrene og det hvisker man lidt til hinanden en gang i mellem.
Men HVISKEN hvor er den blevet af – med al mulig fare for at lyde gammel og sur, så er det slut med at holde vidunderbørnene på egen banehalvdel.
Moderne forældre tror at hele verden synes at lige præcis deres barns måde at løbe op/ned op/ned af gangen i en flyver i 5½ timer er den mest charmerende.
Fænomenet “se mine børns fantastiskheder og hør mig råbe det ud til alle), synes at stige ligefremt proportionalt med alderen på forældrene. Altså jo ældre forældrene er når de får deres vidunder, jo mere tror de at alle andre også er vilde med dem, formodentlig fordi der i deres univers ikke er noget der konkurrerer med de små poder.
De skal høres og ses konstant og det er for så vidt helt okay at de drøner op og ned og ind og ud i mellem borde på en restaurant, eller banker en ske i bordet indtil maden kommer.
Hvis barnet har lyst til at lege gemmeleg, så er det naturligvis en god måde at øve talrækken og det har de fleste gode forældre formodentlig gjort – men ikke på en bar!!!!!!!!!!!!
HVIS små børn overhovedet skal med på bar, er det fordi de er så tilpas små, at de kan få en lille tår mælk, af mor der har drukken en god øl, og så falde i søvn i deres klapvogn.
Alt andet er hærg og decideret uforskammet overfor andre voksne og store børn der sagtens ved hvordan man gebærder sig på en restaurant. F.eks de indfødte børn på dette sted – de sidder ordenligt og snakker med hinanden og de voksne indtil maden kommer og så indtager de den helt almindeligt hvorefter de rejser sig og går udenfor og leger.
lets face it en ny generation af” se mig hør mig” er på vej, godt båret på vej af de stærke mødre der ikke kan få armene ned over de vidundere de har skabt da de endelig havde færdiggjort deres  fjerde PHD afhandling, og de lidt forkølede fædre følger bare med og bærer tasken med spelt kiks og gulerodssaft og sniger sig rundt om hjørnet for en smøg i smug, kun for at inkassere et “faaaar lugter af røg” og et strengt blik fra mor.

ÅÅÅÅÅH ved gud i himmelen hvor er andre folks børn dog frygtelig irriterende – og så igen der findes jo ikke irriterende børn, men HOLD NU LIGE KÆFT hvor er der i så fald en del irriterende voksne der tror de bliver mere interessante i lyset af deres larmende og dybt uopdragne børn.

MINE børn og MINE venner og veninders skønne børn ved naturligvis hvordan de skal opføre sig men til alle de andre burde der indføres familierum i restauranterne ligesom i England og helst nu

About Fuldafløgn 83 Articles
Hej Og velkommen til min blog - en slags dagbog fra en krøllet hjerne der har en mening om snart sagt hvad som helst. Du er velkommen til at komme med kommentarer - jeg bliver helt vildt glad hvis du siger mig videre - og hvis du har noget du undrer dig over, så skriv til mig, så smider vi det op i luften og griber igen - hvis du vil høre min mening om noget IRL - så send mig en besked - så ringer jeg SNART ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*